Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018

Γιάννης Λαγός: Στην φυλακή οι κλέφτες πολιτικοί - Δεν θα επιτρέψουμε την προδοσία της Μακεδονίας μας! Ηχητικό

Συνέντευξη στον Ανδρέα Σταματόπουλο και το Ράδιο1d έδωσε ο Βουλευτής Β’ Πειραιώς Γιάννης Λαγός, ο οποίος μίλησε τόσο για το σκάνδαλο Novartis, όσο και για το Μακεδονικό ζήτημα.
Αρχικά, ο Συναγωνιστής τόνισε ότι αποκαλύπτεται για άλλη μια φορά η διαφθορά των εκπροσώπων του λεγόμενου «συνταγματικού τόξου» και ιδίως βουλευτών της αμαρτωλής Νέας Δημοκρατίας. Ωστόσο, και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχασε την ευκαιρία να εκμεταλλευτεί πολιτικά το συγκεκριμένο σκάνδαλο με σκοπό να αποπροσανατολίσει τον λαό από το σοβαρό εθνικό ζήτημα του ονόματος της Μακεδονίας μας.

Ο Βουλευτής Γιάννης Λαγός σημείωσε ότι ανέκαθεν οι ανθέλληνες κομμουνιστές προπαγάνδιζαν την απόσχιση της Μακεδονίας από την υπόλοιπη Ελλάδα, αλλά όπως προσέθεσε, τα συλλαλητήρια αποτέλεσαν την απάντηση του Ελληνικού Λαού απέναντι σε αυτήν την προδοσία, όπου οι Έλληνες έδειξαν τα εθνικά τους ιδεώδη.
Κλείνοντας, ο Συναγωνιστής δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και την αρπαγή των σπιτιών των Ελλήνων, γεγονός που αποκαλύπτει την υποταγή των δήθεν «επαναστατών» στις εντολές των διεθνών τοκογλύφων.