Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Οι Έλληνες δεν θα επιτρέψουν την προδοσία της Μακεδονίας μας! ΒΙΝΤΕΟ

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή μίλησε σήμερα στην διευρυμένη Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος, αναφερόμενος στις εξελίξεις στο Μακεδονικό και στην μαύρη επέτειο από την τραγωδία των Ιμίων.
Αρχικά σχολίασε τον επαναλαμβανόμενο αποκλεισμό και την φίμωση της Χρυσής Αυγής από την ΕΡΤ, επισημαίνοντας πως η Χούντα δεν θα περάσει.

Δεν μπορούν να μας αποκλείσουν από τον Λαό, τους δρόμους και τους πλατείες, εκεί που η Χρυσή Αυγή ανδρώθηκε και συνεχίζει να δίνει τους Εθνικούς Αγώνες.
Αφού έδωσε συγχαρητήρια στους Κύπριους Εθνικιστές για την μεγάλη εκλογική του ΕΛΑΜ, τόνισε πως τα εθνικά θέματα είναι ύψιστη προτεραιότητα για την Χρυσή Αυγή.
Ο Αγώνας για την Μακεδονία μας είναι ιδανικό και είναι πάνω από τα κομματικά συμφέροντα. Τα κόμματα διχάζουν, η Πατρίδα ενώνει!
Για το όνομα της Μακεδονίας μας τόνισε πως είναι Ελληνικό και δεν παραχωρείται στους σλάβους στους αιώνες των αιώνων.
Αναφερόμενους στους όψιμους "μακεδονομάχους" όπως ο σκευωρός Σαμαράς υπογράμμισε πως η κυβέρνησή του και ο τότε αντιπρόεδρος Βενιζέλος από το 2014 παρέδωσαν γη και ύδωρ στους σκοπιανούς, καθώς είχε κάνει λόγο για σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό μπροστά από την λέξη Μακεδονία.
Επιπλεόν, υπενθύμισε τις δηλώσεις του Δένδια και της Ντόρας Μπακογιάννη για το όνομα των Σκοπίων, σημειώνοντας πως είναι έγκλημα να αποκαλεί Έλληνας τα Σκόπια ως "Μακεδονία".
Ο Ελληνικός Λαός έχει ξεσηκωθεί και με την μαζική συμμετοχή στα συλλαλητήρια σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα στέλνει ηχηρό μήνυμα πως δεν θα επιτρέψει την προδοσία της Μακεδονίας μας.
Για τον αποκλεισμό του από την ενημέρωση του πρωθυπουργού προς τους πολιτικούς αρχηγούς δήλωσε πως η εθνομηδενιστική κυβέρνηση φοβάται ακόμα και να αναφέρει το όνομα "Χρυσή Αυγή".
22 χρόνια μετά την τραγική επέτειο της νύχτας των Ιμίων όπου έπεσαν ηρωικά τρεις Έλληνες αξιωματικοί για πρώτη φορά στην Βουλή τηρήθηκε ενός λεπτού σιγής στην Μνήμη τους και αυτό έγινε ύστερα από πρόταση της Χρυσής Αυγής.
Το βράδυ της 31ης Ιανουαρίου 1996 μόνο η Χρυσή Αυγή βρέθηκε έξω από την Βουλή για να διαμαρτυρηθεί για την προδοσία και την εθνική ήττα, το γεγονός ότι υπεστάλη η Σημαία από κυρίαρχο Ελληνικό έδαφος.
Ξεκαθάρισε πως ό,τι και να υπογράψουν οι προδότες πολιτικοί, υπάρχουν εκατομμύρια Χρυσαυγίτες οι οποίοι δεν θα δεχθούν την προδοσία και θα απορρίψουν την συμφωνία στον κάλαθο των αχρήστων.
Τέλος, ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής έκανε προσκλητήριο νεκρών για τους τρεις πεσόντες Ήρωες.
Αντιπλοίαρχος Χριστόδουλος Καραθανάσης, αντιπλοίαρχος  Παναγιώτης Βλαχάκος, Σημαιοφόρος Έκτορας Γιαλοψός: ΑΘΑΝΑΤΟΙ!