Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Πρέπει να καταργηθεί το άρθρο “περί ευθύνης υπουργών” - ΒΙΝΤΕΟ

Τα σκάνδαλα του σαθρού πολιτικού κατεστημένου που αποκαλύπτονται τις τελευταίες μέρες φέρνουν ξανά στην επικαιρότητα την συζήτηση για την αναστολή του άρθρου "περί ευθύνης υπουργών", ένα επαίσχυντο άρθρο που εισήγαγε ο Βενιζέλος και ξεπλένει όλα τα σκάνδαλα των πολιτικάντηδων.

Αυτό το άρθρο που κατ΄ ουσίαν καταργεί την ισονομία μεταξύ των πολιτών, καθώς οι διεφθαρμένοι πολιτικάντηδες παραμένουν στο απυρόβλητο, είναι το σωσίβιο κάθε κλέφτη και προδότη πολιτικού.
Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή έχει προ πολλού προτείνει στο "συνταγματικό τόξο" να προχωρήσει σύσσωμο στην αναστολή αυτού του επαίσχυντου άρθρου. Το καθεστώς της κλεπτοκρατίας όμως κωφεύει!
Παραθέτουμε απόσπασμα από την ομιλία του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου στην Βουλή (1/2/2017), όπου επανέλαβε για ακόμη μια φορά την πρόταση της Χρυσής Αυγή για την αναστολή του άρθρου "περί ευθύνης υπουργών":
"Όμως έχουμε έναν περίφημο νόμο, που δεν είναι νόμος, είναι άρθρο του Συντάγματος, το άρθρο 86, ο νόμος περί ευθύνης Υπουργών, ο οποίος απαλλάσσει τους Υπουργούς και τους Πρωθυπουργούς βεβαίως από τις πολιτικές τους ευθύνες. Εγώ είχα προτείνει και άλλη φορά εδώ και θα το επαναλάβω: Προβλέπεται η αναστολή άρθρων του Συντάγματος σε κατάσταση πολιορκίας.
Ναι, ανάλογη με κατάσταση πολιορκίας είναι αυτό που συμβαίνει, η κατάσταση ηθικής πολιορκίας. Όπου να πάτε, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, σε κάθε καφενείο, λένε ότι οι πολιτικοί και τα κόμματα είναι κλέφτες. Ας πάρουμε μια πρωτοβουλία και οι τριακόσιοι να ψηφίσουμε την αναστολή του νόμου περί ευθύνης των Υπουργών.
Ίσως δεν είναι συνταγματικά κομψό, είναι όμως ηθικά δίκαιο και θα χειροκροτηθεί και θα επικροτηθεί από ολόκληρο τον ελληνικό λαό".