Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018

Απόλυτη συνωμοσία της σιωπής από τα κανάλια των νταβατζήδων κατά της Χρυσής Αυγής

Έχει στην κυριολεξία λυσσάξει η εθνομηδενιστική κυβέρνηση Σύριζα- Ανέλ από την άνοδο της Χρυσής Αυγής και έχει δώσει εντολή σε όλα τα παπαγαλάκια - τσιράκια της να φιμώνουν κάθε δήλωση και δραστηριότητα των Ελλήνων Εθνικιστών.
Έτσι σήμερα όταν πραγματοποιήθηκε η ομιλία του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος η κρατικοδίαιτη ΠΟΣΠΕΡΤ για ακόμη μια φορά παρανόμως έκανε στάση εργασίας για να μην προβληθεί η ομιλία του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου.

Μάλιστα με Δελτίο Τύπου που εξέδωσε πριν την πραγματοποίηση της ομιλίας ενημέρωνε ότι: "Η ΠΟΣΠΕΡΤ αποφάσισε να πραγματοποιήσει στάση εργασίας – σε όλα τα μέσα της ΕΡΤ Ρ/Φ, Τ/Ο, διαδικτυακά μέσα, καθώς και τη μη διάθεση οπτικοακουστικού υλικού (pool),  σήμερα Τετάρτη 31/01/2018 και ώρα από 16:00 έως 18:00 για τη μη προβολή των εργασιών της κοινοβουλευτικής ομάδας της Χρυσής Αυγής".

Μιλάμε δηλαδή για την απόλυτη ομερτά, την απόλυτη συνωμοσία της σιωπής κατά της Χρυσής Αυγής.
Την ίδια τακτική της σταλινικής ΕΡΤ ακολούθησαν λίγο αργότερα και στα δελτία ειδήσεων τους τα ιδιωτικά κανάλια, τα οποία δεν πρόβαλαν ούτε δευτερόλεπτο από την ομιλία του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου στην Κοινοβουλευτική Ομάδα.
Να τονιστεί πως το Γραφείο Τύπου του κόμματος είχε εγκαίρως στείλει την συνέντευξη του Αρχηγού στην Εγνατία ΤV, την ομιλία στην Κ.Ο. και την κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο των Ιμίων, αλλά οι ιδιωτικοί σταθμοί δεν πρόβαλαν ούτε ένα δευτερόλεπτο.
Όπως όμως είπε και ο Αρχηγός δεν μπορούν να μας αποκλείσουν από τον λαό, τους δρόμους και τις πλατείες, εκεί όπου ανδρώθηκε η Χρυσή Αυγή και συνεχίζει απροσκύνητη να δίνει εθνικούς Αγώνες.