Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018

Και να και ο Ράμα, που υπερασπίζεται την χώρα του. Βλέπει τον δικό μας εδώ να είναι υποχωρητικός με ένα κρατίδιο των Βαλκανίων και σου λέει εμείς κορόιδα είμαστε; Έτσι μιλώντας στην εκπομπή «Αληθινή Ιστορία» της τηλεόρασης VIZION PLUS, ο Αλβανός πρωθυπουργός χαρακτήρισε το Τσάμικο ως ένα από τα πλέον «προβληματικά ζητήματα στις διαπραγματεύσεις με την Ελλάδα», συμπληρώνοντας με νόημα πως:
«Είμαστε στη διαδικασία συζήτησης και ότι πρόκειται για κινήσεις σκακιού», ενώ τέλος ζήτησε και μνημείο για τους Τσάμηδες στην Ελλάδα! Ε, ναι ρε παιδιά, τι άλλο λείπει από εδώ; Ένα μνημείο για τους Τσάμηδες! Έχουμε φτάσει στο πιο χαμηλό σημείο, έχουμε εξευτελιστεί διεθνώς, γιατί δώσαμε βορά στα ξένα κοράκια την Πατρίδα μας. Επιτέλους, πρέπει να μπει ένα τέλος στην εθνοπροδοτική εξωτερική πολιτική της χώρας.
Κώστας Τ.

Ελένη Ζαρούλια: Η Χρυσή Αυγή εκφράζει την φωνή αυτών που η καταστροφική κυβέρνηση αγνοεί! ΒΙΝΤΕΟ

Μας λένε πως οι αλβανοί δεν είναι κακοί είναι οικογενειάρχες, έχουν τα μαγαζιά τους και δεν πειράζουν τους Έλληνες. Τον τελευταίο μήνα στα ΜΜΕ όποια υπόθεση αφορά εμπόριο ναρκωτικών, ω τι έκπληξη, αφορά αλβανούς! Φαίνεται πως όταν δεν είναι σπίτι με τα παιδιά, σαν χόμπι τους έχουν να πουλάνε πρέζα στα Ελληνόπουλα. Ή όπως στην περίπτωση της Θεσσαλονίκης αλβανοί διακινητές ναρκωτικών μαχαίρωσαν 25χρονο Έλληνα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, γιατί καθώς φαίνεται προσπάθησαν να του πουλήσουν ναρκωτικά και κατέληξαν να διαπληκτίζονται με τους "οικογενειάρχες" να βγάζουν μαχαίρι στον άτυχο νεαρό.
Αιμιλία

Χαλκίδα: Ακόμη μια αθωωτική απόφαση αποδεικνύει την σκευωρία της ΝΔ κατά της Χρυσής Αυγής

Τέσσερις στους δέκα Έλληνες βρίσκονται στο όριο της φτώχειας, αυτή είναι η πολιτική της αριστεράς. Η πολιτική συνέπεια των προηγούμενων που υπέγραψαν μνημόνια και ας μην γελιόμαστε τίποτα δεν θα αλλάξει με αυτούς, γιατί πολύ απλά είναι το ίδιο! Μόνο τα λογότυπα τους αλλάζουν. Η μόνη λύση για να απαλλαγούμε από τα δεσμά κοινωνικά, εθνικά και οικονομικά είναι η Χρυσή Αυγή!
Πέτρος Κ.

Εθνικό μήνυμα του Μητροπολίτου Μονεμβασίας και Σπάρτης Ευστάθιου για το όνομα της Μακεδονίας μας!