Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η ξεπουλημένη κυβέρνηση Τσίπρα, Καμμένου ξεπουλάει όλα τα μεγάλα Εθνικά θέματα. Κάλεσε ο Τσίπρας για επίσημη επίσκεψη τον Ερντογάν στη χώρα μας και αυτός αμέσως μετά έβαλε μπροστά τα σχέδιά του για την Ανατολική Θράκη,το Αιγαίο και την Κύπρο. Χωρίς όριο δίνει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ Ελληνικές ταυτότητες στους εδώ Αλβανούς κατσαπλιάδες και αυτοί ονειρεύονται μεγάλη Αλβανία εντός του Ελληνικού εδάφους.
Φτάνει στο σημείο ο ημίτρελλος Έντυ Ράμα να αξιώνει από το Ελληνικό κράτος να αποδώσει στους τσάμηδες τις χαμένες τους περιουσίες, όταν ο ίδιος βάζει τις μπουλντόζες του να γκρεμίζουν Ελληνικά σπίτια στην Χειμάρα και τους Αγίους Σαράντα.

Κατήγγειλε λέει ο Τσίπρας την Τουρκική προκλητικότητα στα Ίμια στον Γιούνγκερ και στην Μέρκελ και σαν τιμωρία τον προσεχή Μάρτιο ο Γιούνκερ θα συναντήσει τον Ερντογάν στην Σόφια για να συζητήσουν τις ενταξιακές σχέσεις της Τουρκίας με την Ε.Ε.Ομοίως η Γερμανίδα Καγκελάριος και προστάτης των Ισλαμιστών λαθρομεταναστών αποκάλεσε τον Σκοπιανό Πρόεδρο σαν Μακεδόνα. Πιστεύει κανείς Έλληνας ότι με τον Νικόλαο Μιχαλολιάκο Πρωθυπουργό θα είχε η Εξωτερική πολιτική της Ελλάδας αυτή την άθλια εικόνα; Χρυσή Αυγή όποτε και να γίνουν οι εκλογές για να καταστεί η Ελλάς κράτος σοβαρό, δυνατό και προπαντός με αξιοπρέπεια. Ζήτω η Νίκη.

Ιωάννης Κ.Π., Αθήνα
Δεν αποκλείεται μόνο η Χρυσή Αυγή από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αλλά και πολίτες με Εθνική συνείδηση. Αρκεί να πεις μια καλή κουβέντα για την Χρυσή Αυγή, τον Αμβρόσιο ή απλά να χαρακτηρίσεις "κωλοτουρκους" την πολιτική ηγεσία της Τουρκίας που καθημερινά απειλεί την Πατρίδα μας. Και δεν είναι μόνο η πολιτική κάποιων εταιριών οι οποίες (κακώς) ελέγχουν την ελευθερία του λόγου των πολιτών. Αλλά είναι γενικότερα μια εθνομηδενιστική πολιτική όλης της Ευρώπης. Φυσικά και η πολιτική αυτή είναι μονόπλευρη. Αφορά μόνο τους Έλληνες. Κανένα άλλο. Δεν ξέρω ποιο θα είναι το κόστος. Και ειλικρινά δεν με απασχολεί και καθόλου. Προτιμώ να με σφάξουν στο γόνατο παρά να λέγομαι σύμμαχος εξευτελισμένων γεροπόρνων. Και μόνο που ακούω Ευρώπη ανακατεύεται το στομάχι μου.
Χ. Ε. 
Εύχομαι ο Πανάγαθος Θεός να σας έχει όλους καλά και να σας δίνει δύναμη για να συνεχίζετε το εθνικοχριστιανικό και πατριωτικό σας έργο για το καλό της αγαπημένης μας Ελλάδας και της Ορθόδοξης Θρησκείας μας. Είναι επιθυμία δική μου αλλά και πολλών άλλων συναγωνιστών μας όλοι οι βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ να χτυπούν αδιάκοπα μέσα στη Βουλή τα τέρατα και σημεία που έχουν διαπράξει ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Σε καθημερινή βάση να θίγονται φλέγοντα θέματα όπως το Αιγαίο, το Σκοπιανό, το NOVARTIS και προπαντώς τα εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ που πήραν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ δάνεια και δεν θέλουν να τα επιστρέψουν στις Τράπεζες, που αυτό σημαίνει ότι θα τα πληρώσει ο δύστυχος Ελληνικός λαός. Εγώ το 1981 είχα πάρει 550.000 δραχμές στεγαστικό δάνειο για 25 χρόνια από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ως δημόσιος υπάλληλος, με διάρκεια εξόφλησης 25 χρόνια και το ξεπλήρωσα όλο μέχρι το έτος 2006.
Δεν άφησα καμία δόση ανεξόφλητη, δεν μου χάρισε το Ταμιευτήριο καμία δόση. Γιατί τα κόμματα αποφεύγουν να επιστρέψουν τετρακόσια εκατομμύρια ευρώ, τα δανεικά τους στις τράπεζες; Αυτά τα κόμματα λοιπόν θεωρούνται έντιμα και τολμούν να ξαναζητούν πάλι και πάλι τη ψήφο του κάθε ΄Ελληνα; Ντροπή τους. Αυτό το θέμα των δανείων να το φωνάζει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ καθημερινά μέσα στη Βουλή μέχρι να το εμπεδώσει και ο τελευταίος ΄Ελληνας πολίτης και να σιχαθεί αυτά τα κόμματα Να κόψουν το λαιμό τους και να βρουν τα δανεικά χρήματα να τα επιστρέψουν στις τράπεζες ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Οι νόμοι του κράτους πρέπει να ισχύουν για όλους και όχι δύο μέτρα και δύο σταθμά.
Με συναγωνιστικούς χαιρετισμούς
Κ.Π., Πεύκη