Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

Στο κόκκινο νησί την Λέσβο η κατάσταση με τους ισλαμιστές λαθρομετανάστες έχει ξεφύγει. Θυμόμαστε όλοι τις γιαγιάδες της Λέσβου που μάλιστα διεκδικούσαν και Νόμπελ Ειρήνης για την φιλοξενία των ισλαμιστών εισβολέων, τους απεσταλμένους του Ερντογάν όπως τελικώς αποδείχτηκε. Είχε μάλιστα επισκεφτεί τις γιαγιάδες αυτές ο ΠτΔ Π. Παυλόπουλος για να τις συγχαρεί προσωπικά για τον δήθεν ανθρωπισμό τους.
Συνέκριναν μάλιστα τα διαπλεκόμενα Μέσα Μαζικής Αποχαύνωσης τους Ισλαμιστές με τους Έλληνες πρόσφυγες της Μικρασιατικής καταστροφής. Στην Λέσβο, λοιπόν, οι λαθραίοι και παράνομοι εισβολείς επιβάλουν τον δικό τους νόμο. Βανδαλίζουν εκκλησίες, κλέβουν τα πάντα σπάνε και καταστρέφουν τα εικονοστάσια σε σημεία των δρόμων, παρενοχλούν σεξουαλικά τις Ελληνίδες του νησιού, πωλούν και κάνουν παραεμπόριο τσιγάρων και ναρκωτικών. Στο hot spot της Μόριας τα μαχαιρώματα είναι καθημερινά μεταξύ Σύριων, Πακιστανών και Αφγανών. Έξω από το "hot spot" υπάρχουν δεκάδες προβιές από κλεμμένα αρνιά τα οποία έσφαξαν και κατόπιν έψησαν οι λαθροϊσλαμιστές. Υπάρχει μάλιστα και ο επίσημος ισλαμιστής ψήστης των αρνιών που τα σφάζει με τον άγριο και παραδοσιακό Μουσουλμανικό τρόπο. Αυτές είναι οι αληθινές σφαγές των αμνοεριφίων και όχι οι δήθεν που κατηγορούσε το κλεπτοκρατικό τόξο την Χρυσή Αυγή. Πού είναι οι ευαίσθητοι οικολόγοι του ΣΥΡΙΖΑ να καταδικάσουν το γεγονός; Αλλά ξεχνάμε ότι οι λαθρομετανάστες για τους αριστερούς είναι υπεράνω όλων ακόμη και των ζώων. Οι κάτοικοι της Λέσβου στις εκλογές επέλεξαν ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και τώρα πληρώνουν βαρύ το οικονομικό και κοινωνικό τίμημα. Στις επόμενες εκλογές η λύση για τους Έλληνες είναι η Χρυσή Αυγή.
Με Τιμή Μαρίνα Κ.Π. - Οικονομολόγος

Κασιδιάρης: Σαμαράς-Άδωνις να πάρουν ταξί κατευθείαν για Κορυδαλλό! ΒΙΝΤΕΟ

Μέσα στο διάβα των χιλιάδων χρόνων ιστορίας που έχει η χώρα μας, πολλές φορές έως τώρα έχει βρεθεί στην θέση του υπερασπιστή της γηραιάς ηπείρου, έναντι των βαρβαρικών φυλών που της επιτίθονταν εξ ανατολών. Αυτή η πάλη, μεταξύ των Ελλήνων και των φυλών αυτών, είχε το χαρακτήρα της αέναης μάχης που επισημαίνεται σε όλες τις θρησκείες του κόσμου, της μάχης δηλαδή, μεταξύ του αιώνιου καλού και του αιώνιου κακού. Πράγματι το υπέρλαμπρο φως του Ελληνισμού, έρχονταν σε απευθείας αντιπαράθεση με το σκοτάδι που έφερναν μαζί τους οι φυλές αυτές και οι σκοτεινοί θεοί τους. Μεγάλες μορφές και ήρωες ξεπήδησαν μέσα από τις σελίδες που περιέγραφαν τις μάχες αυτές. Ημίθεοι, ισόθεοι, που πήραν την μοίρα της φυλής στην πλάτη τους και ανάγκασαν την ιστορία να τους γράψει με μεγάλα χρυσά γράμματα και τους καταστήσει αθάνατους. Αντίθετα υπήρχαν και αυτοί που πρόδωσαν το ίδιο το αίμα τους και συντάχθηκαν με τον εχθρό, για το προσωπικό τους όφελος. Είναι το ίδιο πρόσωπο που οδήγησε τους Πέρσες πίσω από την πλάτη των Σπαρτιατών, το ίδιο ανίερο χέρι που άνοιξε την κερκόπορτα στα τείχη της Βασιλεύουσας, ο ίδιος κόκκινος αιμοσταγής εγκληματίας που δολοφόνησε με μαρτυρικό θάνατο χιλιάδες συμπατριώτες μας την περίοδο του συμμοριτοπόλεμου, το ίδιο στόμα που ξεστόμισε το "η Κύπρος είναι μακριά" και η ίδια μαύρη ψυχή που κατέβασε την σημαία από Ελληνικό έδαφος, χωρίς να υπολογίσει ούτε το φρέσκο αίμα των ηρώων που πέθαναν για αυτή. Όλα αυτά αναφέρονται γιατί η μητέρα Ελλάδα βρίσκεται σε μια τέτοια στιγμή και πάλι, όπου θα γραφούν χρυσές σελίδες ιστορίας από την μία πλευρά και προδοτικές συμπεριφορές από την άλλη, με το ανάθεμα της φυλής να τις συντροφεύει για πάντα. Η θέση της Χρυσής Αυγής και των Ελλήνων Εθνικιστών είναι αμετακίνητα μαζί με αυτούς, που μέχρι τελευταίας ρανίδας του αίματος θα υπερασπιστούν τα ιερά και τα όσια του έθνους. Είναι μαζί με αυτούς που παραμερίζουν το "εγώ" και συντάσσονται στην μεγάλη εκείνη κατηγορία αυτών, που προτάσσουν τα στήθη τους απέναντι σε όποιον επιβουλεύεται την ηλιογέννητη χώρα μας. Είναι μαζί με αυτούς που τιμούν την γραμμή του αίματος, που τους ενώνει με τους δοξασμένους προγόνους και τους αγέννητους, που θα αποδώσουν τις τιμές αλλά και τις ευθύνες. Σε αυτό το χρονικό σημείο, λοιπόν, που οι δήθεν γείτονες απαιτούν ξεδιάντροπα πλέον κομμάτι από την πατρίδα μας και οι πνευματικοί απόγονοι του εφιάλτη καθορίζουν τις τύχες της Ελλάδας, έχουμε να απαντήσουμε μόνο αυτό: Στο σταυροδρόμι της μοίρας οι Έλληνες Εθνικιστές επιλέγουμε τον ίδιο δύσκολο δρόμο που ακολούθησαν και οι πρόγονοί μας. Δεν θα σας αφήσουμε για ακόμη μία φορά να μοιραστείτε τις σάρκες από τις σάρκες μας που είναι τα ιερά μας χώματα. Και αν νομίζετε ότι μας λυγίσατε με τις ψεύτικες διώξεις, ότι μας νικήσατε, όπως υποσχεθήκατε στο ίδιο αφεντικό εδώ και χιλιάδες χρόνια, γελιέστε. Θα μας βρείτε απέναντι σας και είμαστε πολλοί και αποφασισμένοι. Ραγιάδες και προσκυνημένοι ακούστε το αν δεν το έχετε καταλάβει ήδη: ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΑΜΕ ΚΑΙ Η ΓΗ ΤΡΕΜΕΙ!
Νάκος Φώτης

Ιδού τα 13 στρατόπεδα που το καλοκαίρι θα μετατραπούν σε “hot spots” λαθρομεταναστών

Ραγιαδισμός και ακραία διαφθορά δεν σ' αφήνουν να ανασάνεις ούτε στιγμή! Κυριαρχούν στην ιστορική σου μνήμη εσαεί. Ως προς το γιγαντιαίο σκάνδαλο το τωρινό με την κολοσσιαία Ελβετική φαρμακοβιομηχανία NOVARTIS όλα στο φως ό,τι και να γίνει! Καμία συγκάλυψη των πολιτικών απατεώνων, καμία σιωπή! Όσοι πήραν μίζες στη φυλακή! Όσο ψηλά και αν βρίσκονται αυτοί! Μόνον έτσι υπηρετείται στην πράξη το κράτος δικαίου.
Μ.Δ.

Γιάννης Λαγός: Ο αρχισκευωρός Σαμαράς να μην μιλά για σκευωρίες! ΒΙΝΤΕΟ

Τα δήθεν καλά μακροοικονομικά νούμερα τα οποία σε δεύτερο στάδιο δήθεν θα περάσουν και στην μικροοικονομία είναι μπούρδες. Μπούρδες είναι επίσης και οι αναβαθμίσεις των οίκων αξιολόγησης Fitch, Moody's και Standard and Poor' s. Το μόνο αξιόπιστο σημάδι είναι ότι η Εθνική και ως εκ τούτου και η Λαϊκή, ανάκαμψη είναι προ των Πυλών είναι ένα και μόνο ένα. Η παραδειγματική τιμωρία των κλεφτών και προδοτών πολιτικών, οι οποίοι έφεραν την χώρα σε αυτήν την κατάσταση καθώς και η δήμευση των περιουσιών τους. Με την Novartis άντε να μπουν στην φυλακή οι Σαμαράς, Αβραμόπουλος και Γεωργιάδης. Και αν... Αποδιοπομπαίοι τράγοι όπως ο Άκης. Είναι πολύ περισσότεροι. Η παραδειγματική τιμωρία και δήμευση περιουσιών όλων των υπευθύνων δεν μπορεί να επέλθει ούτε από την ΠασοκοΝεοΔημοκρατία ούτε από το ΣυριζοΠασόκ. Μόνο από την Χρυσή Αυγή. Οι κλέφτες και προδότες στην φυλακή. Τα κλεμμένα και η Πατρίδα στον Λαό.
Γ.Σ.
Επίτευγμα Σύριζα: Διόρισαν... βοηθό τεμπέλη για να κάνει παρέα στον Καρανίκα!