Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018

Επεισόδια από αναρχικούς, επεισόδια από λαθρομετανάστες, εμπόριο ναρκωτικών στα Εξάρχεια, εμπόριο ναρκωτικών από αλλοδαπούς... Κανένα "κοινό" δεν έχουν το αριστερό παρακράτος με το παρακράτος των λαθρομεταναστών.
Και οι δυο χαίρουν κυβερνητικής ασυλίας και εμείς οι υπόλοιποι απλά θεατές να μετράμε τα φραγκοδίφραγκα αν θα μας βγάλουν τον μήνα ή όχι, αν θα έχουμε σπίτι για να μείνουμε, αν θα έχουμε πατρίδα για να ζήσουμε. Όλοι μαζί και απέναντί τους εμείς οι Έλληνες που μόνη μας στέγη πλέον είναι η ηθική μας, που δεν την θυσιάζουμε για να γίνουμε ένα με το σάπιο τους σύνολο. Δεν πειράζει, θα έρθει η ώρα τους, ακόμη ένας χρόνος κάνουμε υπομονή για τις εκλογές για να τους στείλουμε από εκεί που μας ήρθαν!
Σ. Π.

Ο λαός ξεχνάει τα σκάνδαλα, όμως μια εθνική προδοσία δεν θα την ξεχάσει ποτέ

Τι χαριτωμένα παρουσιάζει την προδοσία της Μακεδονίας ο Κοτζιάς ε; Μια γυναίκα που ψάχνει τον άντρα της... Μόνο που να σημειώσουμε ότι η ονοματοδοσία των Σκοπίων ως "Μακεδονία" δεν έχει τίποτα το διαφορετικό από το σύμφωνο συμβίωσης των ομοφυλόφυλων που ψηφίσανε πριν μερικούς μήνες. Είναι παράταιρο, γιατί πολύ απλά αντιβαίνει στην Ιστορία. Η Μακεδονία αν ψάχνει επίθετο είναι μόνο ένα: το Ελληνική και βάλτε το καλά στον ανύπαρκτο εγκέφαλό σας!
Ελένη Σ.

Παρακρατικός συνελήφθη στην Πάτρα με μαχαίρι και μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης! Αφέθηκε ελεύθερος...

Οι τουρκικές προκλήσεις δεν θα σταματήσουν όσο εμείς συνεχίζουμε να τους χαϊδεύουμε. Η ευρωπαϊκή πολιτική της ανοχής, επειδή φοβάται το νέο κύμα λαθρομεταναστευτικών ροών από την τουρκία και η ελληνική πολιτική της ηττοπάθειας επειδή φοβάται μια κατά μέτωπο αντιπαράθεση μαζί της δεν λύνουν το πρόβλημα. Το γιγαντώνουν, γιατί μπροστά στην απάθεια σηκώνει ο σουλτάνος μεγαλύτερο ανάστημα. Πρέπει οπωσδήποτε να απαντηθούν οι προκλήσεις για να μην γίνουμε επαρχία της τουρκίας.
Ι.Ν.

Η μπίζνα της “αλληλεγγύης”: Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα συνεχίσει να χρηματοδοτεί τα νοίκια των λαθρομεταναστών