Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

Όταν η Χρυσή Αυγή μιλούσε για ορυκτό πλούτο στο Αιγαίο είμασταν γραφικοί, μετά που μας χρεοκόπησαν οι δημοκράτες και υπόγραψε ο Τζέφρυ μαζί με την ΝΔ και το ΛΑΟΣ το μνημόνιο παραδίδοντας την εθνική μας κυριαρχία στους τοκογλύφους βρέθηκε θησαυρός στο Αιγαίο.
Θησαυρός στο Αιγαίο λοιπόν τα αποθέματα φυσικού αερίου και πετρελαίου σύμφωνα με τον γερμανικό τύπο αλλά κατόπιν εορτής. Οι Έλληνες θα ψωμοζούν και τα κοράκια των τραπεζών και της ΕΕ θα πλουτίζουν. Αυτή η «δημοκρατία» μας πολεμάει, αυτή την «δημοκρατία» θα γκρεμίσουμε.
Νίκος Ι.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση λέει ότι θα χρηματοδοτήσει το πρόγραμμα στέγασης για τους λαθρομετανάστες που έχουν αιτηθεί άσυλο σε συνεργασία με τον ΟΗΕ. Ο ΟΗΕ ζήτησε, και προφανώς θα το επιβάλλει, τα κονδύλια αυτά να σταθεροποιηθούν και να μπουν στον εθνικό προϋπολογισμό! Δηλαδή το Ελληνικό κράτος, που έχει καταργήσει την οποιαδήποτε κοινωνική μέριμνα για τους Έλληνες πολίτες, θα πληρώνει για να έχουν δωρεάν διαμερίσματα οι λαθρομετανάστες! Όλο αυτό στα πλαίσια του "ανθρωπισμού" και του "αντιρατσισμού", παρόλο που οι γηγενείς πολίτες αυτής της χώρας θεωρούνται πλέον Β' κατηγορίας με τις ευλογίες της ΕΕ και του ΟΗΕ. Χρυσή Αυγή λοιπόν, για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω και να απαλλαγούμε από αυτή την παράλογη και αφύσικη κατάσταση.
Μ.Γ.

Συμμορία αλβανών λήστεψαν ζευγάρι στου Φιλοπάππου, αλβανοί συνελήφθησαν να μεταφέρουν 160 κιλά χασίς, αλβανοί σε ξεκαθαρίσματα λογαριασμών με πιστολίδια και πάει λέγοντας. Τριάντα χρόνια στον πολιτισμένο κόσμο και δεν έχουν αλλάξει τρόπο ζωής οι κατσαπλιάδες. Έτσι έχουν μάθει έτσι κάνουν, αλλά τους δώσαμε «ιθαγένειες», ταυτότητες, εκλογικά βιβλιάρια, του βάζουμε στην αστυνομία, υπηρετούν στον στρατό. Φίδια στον κόρφο μας που με την πρώτη ευκαιρία θα μας πιουν το αίμα. Αναρωτιούνται κάποιοι αν η γραφούσα είναι ρατσίστρια; Ας διαβάσουν το αστυνομικό δελτίο. Δεν υπάρχει άλλη υπομονή, έχουμε χάσει τις γειτονιές μας, ζούμε μέσα στην ανασφάλεια και για να κάνουν αυτοί την ζωή τους έχουμε χάσει τις δικές μας. Μόνο η Χρυσή Αυγή έχει μείνει για να ελπίζουμε ότι κάποια μέρα θα αλλάξουν τα πράγματα προς το καλύτερο και το φυσιολογικό.
Αριάδνη Λ.