Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018

Συναντήθηκε ο Κούλης με τον τούρκο ΥΠΕΞ και υπήρχε μόνο τουρκική σημαία. Την Ελληνική την πήρε ο αέρας ως συνήθως. Εκτός από το ότι καθόταν σαν κακομοίρης (μεγάλο σχολείο ο Πάκης) έχει το θράσος και σχολιάζει τον Τσίπρα για κακομοιριά. Ποιά κακομοιριά ρε κακομοίρηδες πολιτκάντηδες; Είστε μικρότεροι και από το μηδέν δυστυχώς.
Τόσα πτυχία και αδυνατείτε να κατανοήσετε ότι εκεί που πάτε δεν πάτε σαν ξεφτιλισμένα όντα που είστε αλλά σαν εκπρόσωποι ενός περήφανου λαού. Έλεος. (Ο λόγος που γράφω σε δεύτερο πρόσωπο είναι γιατί ξέρω από πρώτο χέρι ότι τα διαβάζουν όλα όσα αναρτώνται στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής). Τελειώνετε και όταν πέσετε με το καλό, ο Ελληνικός λαός θα σας φτύσει και θα σας τσαλαπατήσει όπως του κάνετε και εσείς τόσα χρόνια. Όλα δανεικά είναι. Ζήτω η Ελλάδα και η Χρυσή Αυγή, γιατί η Χρυσή Αυγή είναι η Ελλάδα.

Ν.Λ.

Δολοφονίες, φυλακίσεις, διώξεις, βόμβες, επιθέσεις, απαγορεύσεις, λογοκρισία , αποκλεισμός και παρ' όλα αυτά η Χρυσή Αυγή ανεβαίνει όχι μόνο ποσοστιαία σαν πολιτικό κόμμα αλλά ανεβαίνει και μέσα στις καρδιές των Ελλήνων. Αυτό τους τρομάζει. Η περηφάνια που νιώθει όποιος μας έχει στηρίξει με την ψήφο του, η ψυχική ανάταση όποιου μας έχει δει να ψάλλουμε τον Εθνικό μας Ύμνο, η ασφάλεια που νιώθει όποιος είναι δίπλα μας, η ελπίδα ότι υπάρχουν ακόμα κάποιοι που αντιστέκονται. Η δύναμή μας είναι πολύ μεγαλύτερη απ' όση νομίζουμε και αυτό αποδεικνύεται από την αντοχή μας και την αποδοχή του κόσμου. Συνεχίζουμε ακάθεκτοι με ακόμα πιο μεγάλη δύναμη και τηρούμε την υπόσχεση που δώσαμε στους νεκρούς αδελφούς μας: Ούτε βήμα πίσω.

Λευτέρης, Αθήνα


Αγαπητοί, την εβδομάδα που μας πέρασε είχα πάει στον οικογενειακό μας ιατρό λόγω μιας ίωσης που με ταλαιπωρεί. Σε συζήτηση που είχα μαζί του μου ανέφερε ότι υπάρχει έξαρση της φυματίωσης και της ιλαράς. Ο άνθρωπος ήταν έξω φρενών, δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ασθένειες που είχαν εκλείψει από τον Ελληνικό πληθυσμό εμφανίστηκαν ξανά και με τόσο επιθετική μορφή. Ο άνθρωπος αν και μετριοπαθής και μορφωμένος, στα τόσα χρόνια που τον ξέρω ούτε μια φορά έχει μιλήσει για πολιτική, πάνω στην συζήτηση μου είπε: "Έχει τελικά δίκιο η Χρυσή Αυγή με όλους αυτούς που έχουμε μαζέψει στην Ελλαδίτσα μας. Μας καταστρέφουν από μέσα". Αυτό πρέπει να το καταλάβει ο κάθε Έλληνας πριν να είναι πολύ αργά και να δώσει δύναμη στην Χρυσή Αυγή να ξεβρωμίσει τον τόπο.
Θ.Λ.