Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

Η γλαφυρότητα με την οποία περιγράφει ο Σαμαράς πώς στήνεται μια σκευωρία στην μήνυσή του σε κάνει να απορείς... Πώς γνωρίζει με τόσες λεπτομέρειες πώς εξαφανίζεται ο πολιτικός εχθρός σου; Άλλωστε είναι ο πρώτος διδάξας μιας που αποτελεί το ύψιστο παράδειγμα αρχισκευωρού κατά της Χρυσής Αυγής. Αλήθεια, Αντώνη εσύ δεν μπόρεσες να βρεις τίποτα εναντίον της Χρυσής Αυγής, γιατί δεν χρηματιστήκαμε όπως εσύ από χίλιες δυο μεριές και έτσι δεν μπορούσες να μας προσάψεις ένα οικονομικό σκάνδαλο μεγατόνων.

Για σένα ταπεινέ βουλευτή της Μεσσηνίας αρκούσε ένα τηλέφωνο για να προφυλακίσεις αθώους ανθρώπους, με την δήθεν συμμετοχή τους σε μια ανύπαρκτη εγκληματική οργάνωση, που το οικονομικό της όφελος ακόμη το ψάχνετε όπως και το οπλοστάσιό της. Υπάρχει κάτι, όχι απτό, κάτι πάνω από όλους τους ανθρώπους άλλοι το λένε Θεία δίκη, άλλοι Νέμεσις, άλλοι Κάρμα. Το σίγουρο είναι πως οποιοσδήποτε τόλμησε να αδικήσει ανθρώπους, το βρήκε μπροστά του. Και όσον αφορά εσένα αρχισκευωρέ μ' αρέσει που η τραγική ειρωνεία σε χτύπησε. Εύχομαι να σε βάλουν στο πιο βαθύ μπουντρούμι!
Μ.Τ.

Αγωνιστικό κάλεσμα από την Κατερίνη: Η Μακεδονία δεν χαρίζεται! Συνεντεύξεις Ηλία Παναγιώταρου σε τοπικά ΜΜΕ

Μετράνε τα ψωμιά τους οι πολιτικοί απατεώνες των τελευταίων 40 ετών. Βουτηγμένοι στα σκάνδαλα, στην ανομία και στην ψευτιά ψάχνουν τρόπους να πείσουν πάλι τον απλό Έλληνα πως θα αλλάξουν αυτόν τον τόπο. Πραγματικά, η τελευταία επταετία ήταν καθοριστική, ώστε οι Έλληνες να ξυπνήσουν από τον λήθαργο και να δουν την αλήθεια. Την αλήθεια που μόνο η Χρυσή Αυγή τους έλεγε. Στις επόμενες εκλογές θα βλέπουν οι καιροσκόποι με κυάλια τα βουλευτικά έδρανα, επιτέλους μέσα στην Βουλή θα λάμψει η αλήθεια και θα κυματίσει η γαλανόλευκη μετά από πολλά χρόνια. Γιατί; Γιατί οι Έλληνες θα αναδείξουν πρώτη την Χρυσή Αυγή. Περαστικά σας προδότες!
Συμεών Σ.

Τουρκική φρεγάτα έφτασε μέχρι το Κάβο Ντόρο - Τους κάλυψε αμερικανικό αντιτορπιλικό! Πού κρύβεται το «λιοντάρι» ο Καμμένος;

Παλιά στην τηλεόραση βλέπαμε και κανένα ντοκυμαντέρ, σήμερα όποιο κανάλι και να βάλεις το ένα είναι χειρότερο από το άλλο. Δεν ξέρω αν αυτό έχει να κάνει με τους τούρκους παραγωγούς που έχουν αναλάβει να μας πολτοποιούν τα εγκεφαλικά μας κύτταρα ή αν είναι γενικότερο φαινόμενο η συστημική αποχαύνωση. Το σίγουρο πάντως είναι ότι από την στιγμή που στους τηλεοπτικούς δέκτες μας μπήκαν τα τουρκοσήριαλ μετράμε αντίστροφα προς τον πλήρη πνευματικό αφανισμό. Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι το πρόσφατο ριάλιτι γνωστού τηλεοπτικού σταθμού όπου περιφερόμενες πολυφυλετικές τηλεπερσόνες ψάχνουν για το άλλο τους μισό. Από πίσω δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον τούρκο παραγωγό που ανέλαβε το άλλο τηλεσκουπίδι επιβίωσης. Η εποχή του Μάτριξ έφτασε κι αν δεν έχεις φαγητό σπίτι μην ανησυχείς! Δεν έχει ούτε ο "διάσημος" στο survivor... Αν δεν έχεις οικογένεια μην φοβάσαι, δεν έχει ούτε και η ξεχασμένη μοντέλα του ριάλιτι. Και έτσι η ματαιότητα των πάντων ανακυκλώνεται μέσα από ένα κουτί και εσύ εκεί που ξεκίνησες να αλλάξεις τον κόσμο, αλλάζεις κανάλια στην τηλεόραση, όπως λέει και το ρητό. Και για όσους δεν βλέπουν τηλεόραση μην ανησυχείτε! Και σ΄εσάς δεν θα μείνει στάλα φαιάς ουσίας μιας που υπάρχει το facebook, το twitter και το instagram...
K.Σ.

Ο Ζάεφ «καρφώνει» τους ανθέλληνες: Έχουμε ήδη συμφωνήσει στα περισσότερα ζητήματα