Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018

Λογάριαζε χωρίς τον ξενοδόχο ο Καμίνης και μόλις είδε τους Χρυσαυγίτες έξω από το δημαρχειακό μέγαρο, κλειδαμπαρώθηκε μέσα φοβισμένος. Έτσι είναι λαθροδήμαρχε να το γνωρίζεις καλά και εσύ και οι ομοίοι σου πως σε οποιοδήποτε ανθελληνικό σας σχέδιο θα υπάρχει πάντα ένας Χρυσαυγίτης που θα σας εμποδίζει. Συνεχίστε έτσι Συναγωνιστές, είμαστε μαζί σας!
Μάνος Φ.

Ηλίας Παναγιώταρος: Η Ε.Ε. καταρρέει, η Ευρώπη των Εθνών έρχεται! ΒΙΝΤΕΟ

Ο Τόσκας πρέπει να παίρνει ληγμένα χάπια, δεν εξηγείται αλλιώς. Προτίθεται λέει να βάλει αλλοδαπούς στην ΕΛ.ΑΣ. φέρνοντας ως παράδειγμα την Σκότλαντ Γιάρντ! Έτσι θα μείνουμε ήσυχοι πως πλέον οι αλλοδαποί αστυνομικοί της Ελλάδας θα κάνουν τα στραβά μάτια στους συμπατριώτες τους έναντι λαδώματος. Πρέζα θες να πουλήσεις; Δώσε μου το 20% και πάει λέγοντας... Τέλος, η αμίμητη ατάκα σύγκρισης ΕΛ.ΑΣ και Σκότλαντ Γιάρντ ξυπνά αναμνήσεις που δείχνουν την δεύτερη να εμπλέκεται σε σκάνδαλα που απασχόλησαν τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, όπου πρωτοκλασάτα στελέχη της ήταν ύποπτα μέχρι και για βιασμούς ανηλίκων.
Κ.Σ.

Τα πολιτικά σκάνδαλα να κριθούν από την Δικαιοσύνη κι όχι στο «πλυντήριο» της Βουλής

Άτοπη η σύγκριση της Σκότλαντ Γιάρντ με την Ελληνική αστυνομία κε Τόσκα. Βάλατε στον κοινωνικό ιστό της χώρας αλλοδαπούς και ήταν το συστατικό εκείνο που αποτέλεσε ένα ντόμινο αντιδράσεων, καθώς δεν μπορούν να απορροφηθούν σε μια υγιή κοινωνία, εφόσον πρόκειται περι εγκληματικών στοιχείων. Και σαν να μην σας έφτανε αυτό προτίθεστε να τους εντάξετε και εντός των Σωμάτων Ασφαλείας πράγμα που θα οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια στην πλήρη κατάρρευση της ευνομίας και της Αστυνομίας. Από την άλλη να δεχτούμε ότι για σας η Σκότλαντ Γιαρντ αποτελεί πρότυπο, ξεχνάτε όμως κάτι πολύ βασικό οι αλλοδαποί οι οποίοι υπηρετούν την συγκεκριμένη αγγλική υπηρεσία είναι 3ης ή 4ης γενιάς παιδιά μεταναστών και όχι οι ίδιοι μετανάστες, που σημαίνει ότι μεγάλωσαν σ΄ ένα περιβάλλον και διδάχτηκαν τις αρχές και τους νόμους της Ευρώπης. Κρατήστε και το εξής επίσης, η παιδεία που δέχεται ένα παιδί από τρίτες χώρες δεν σημαίνει ότι του αλλάζει την ψυχοσύνθεση και τα πιστεύω του, άλλωστε αυτό έχει αποδειχθεί πολλάκις με τα τελευταία τρομοκρατικά χτυπήματα που συγκλόνισαν τον Δυτικό κόσμο όπου οι δράστες ήταν ορκισμένοι τζιχαντιστές και ας είχαν μετάσχει της "ευρωπαϊκής" παιδείας. Τέλος, καταλαβαίνουμε πως οι δημοσκοπήσεις που δείχνουν ότι οι Έλληνες έχουν μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στα Σώματα Ασφαλείας παρά στην "ελληνική" κυβέρνηση είναι ένα γεγονός που σας θορυβεί και καταλαβαίνουμε ότι είναι στα άμεσα σχέδιά σας να διαλύσετε δια παντός την εμπιστοσύνη αυτή, ώστε να φανείτε εσείς οι μόνοι σωτήρες, άλλωστε στο βασίλειο των τυφλών κυβερνά ο μονόφθαλμος και από μονόφθαλμους στην Αριστερά έχετε πλεόνασμα!
Μ.Τ.

Παρέμβαση Χρυσής Αυγής ενάντια σε δήμαρχο Σκοπίων και λαθρο-Καμίνη: «Κεκλεισμένων των θυρών» το ανθελληνικό σόου!