Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018

Συνέντευξη Συναγωνιστή Ηλία Παναγιώταρου στην “Εθνικιστική Φωνή” - ΒΙΝΤΕΟ

    
Στην εκπομπή του Γιώργου Ρεντετάκου "Εθνικιστική Φωνή" φιλοξενήθηκε ο Βουλευτής Β΄ Αθηνών Ηλίας Παναγιώταρος, ο οποίος σχολίασε ζητήματα της πολιτικής επικαιρότητας.
Ο Συναγωνιστής αναφερόμενος στο νέο πολυνομοσχέδιο που κατατέθηκε στην βουλή με την ένδειξη του κατεπείγοντως τόνισε πως είναι αδύνατον να μελετηθεί, καθώς αποτελείται από 1600 σελίδες. Επίσης, τόνισε πως τα νέα μέτρα που φέρνει το συγκεκριμένο νομοσχέδιο είναι αδύνατον να εφαρμοστούν, αφού η φοροδοτική ικανότητα του Έλληνα φορολογούμενου έχει εξαντληθεί.

Στην συνέχεια, ερωτώμενος σχετικά με την ένταξη της Αλβανίας και των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ υπογράμμισε πως υπάρχουν άλυτα Εθνικά ζητήματα μεταξύ της Ελλάδας και αυτών των δύο κρατών. Ενώ στάθηκε ιδιαιτέρως στο θέμα των Σκοπίων τονίζοντας την έμμεση αναγνώρισή τους ως ΠΓΔΜ, όπου θα έπρεπε να υπάρχει άμεση επέμβαση του ελληνικού κράτους περιορίζοντας οποιαδήποτε αναφορά εντός του ελλαδικού χώρου.
Κλείνοντας, τόνισε πως είναι επιτακτική ανάγκη ο Έλληνας να σηκωθεί από τον καναπέ του και την τηλεόρασή του, ώστε να αποτινάξει τον μνημονιακό ζυγό.