Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

ΕΚΤΑΚΤΟ! Γιάννης Λαγός από την Χίο: Η τρομοκρατία κράτους και παρακράτους δεν λυγίζει τους Εθνικιστές! Βίντεο

    
Ο Βουλευτής Β΄ Πειραιώς της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός κατήγγειλε από την Χίο την ενορχηστρωμένη τρομοκρατία κράτους και παρακράτους με στόχο να φιμώσει την Χρυσή Αυγή.
Οι αστυνομικές δυνάμεις κατόπιν άνωθεν εντολών και οι προστατευόμενες από την κυβέρνηση "συλλογικότητες" με παράνομη αντισυγκέντρωση έχουν αποκλείσει τους δρόμους γύρω από το ξενοδοχείο όπου πραγματοποιείται η εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στο νησί με σκοπό να εμποδίσουν τους κατοίκους να προσέλθουν.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Λαγός δήλωσε: "Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη στάση του υποτιθέμενου υπουργού Προστασίας του Πολίτη, του γελοίου και ανεκδιήγητου Τόσκα, ο οποίος επιτρέπει - αν όχι δίνει εντολές - στις αστυνομικές αρχές προκειμένου να σιγοντάρουν τα παρακρατικά τσιράκια, τα οποία είναι τα παιδιά των υπουργών τους. Αυτή είναι η κυβέρνηση του Σύριζα, η βρωμερή αριστερά, την οποία η Χρυσή Αυγή θα νικήσει!"
Στην συνέχεια ο Συναγωνιστής ανέλυσε τις θέσεις της Χρυσής Αυγής για το μείζον πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, τονίζοντας πως η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει απροσκύνητη τον Αγώνα για Πατρίδα και Ορθοδοξία.
Ο Γιάννης Λαγός κατέληξε πως η τρομοκρατία κράτους και παρακράτους δεν μπορεί να σταματήσει τον Αγώνα των Ελλήνων Εθνικιστών.