Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018

Η. Παναγιώταρος: Όλα τα κόμματα συμβιβάστηκαν για το Μακεδονικό - Μόνο η Χρυσή Αυγή αντιστέκεται! ΒΙΝΤΕΟ

Ο συναγωνιστής και βουλευτής Β΄ Αθήνας Ηλίας Παναγιώταρος κατά την ομιλία του στο νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας για τους μουσουλμάνους θρησκευτικούς λειτουργούς αρχικά σημείωσε πως το ζήτημα της σαρίας είναι ένα σοβαρότατο ζήτημα το οποίο απαιτεί ιδιαίτερα ψύχραιμη αντιμετώπιση.

«Αυτή η αντιμετώπιση που θα πρέπει να τυγχάνει από την ελληνική Βουλή, θα πρέπει να έχει γνώμονα το εθνικό συμφέρον και μόνο αυτό. Δυστυχώς, ο ρόλος του τουρκικού προξενείου ειδικότερα τις τελευταίες δύο δεκαετίες δυναμιτίζει οποιαδήποτε προσπάθεια κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση» ανέφερε μεταξύ άλλων.
Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής τόνισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ είχε πάντοτε θέσεις σχεδόν ταυτόσημες με αυτές του τουρκικού προξενείου, ταυτόσημες θέσεις με αυτούς που επιβουλεύονταν την πατρίδα μας καθ’ οιονδήποτε τρόπο.
Σχετικά με το ζήτημα της ονομασίας των σκοπίων κατήγγειλε τους βαρβάτους πατριώτες των Ανεξαρτήτων Ελλήνων όπως και τον Πάνο Καμμένο που δήλωσε πως εμπιστεύεται τον Κοτζιά, ότι αρκεί να μην λένε το Μακεδονία στα ελληνικά. Όλα τα γκάλοπ δείχνουν ότι άνω του 80% των Ελλήνων δεν θέλει ούτε το όνομα Μακεδονία, ούτε σύνθετο, ούτε τίποτα απολύτως και δεν τολμάτε φυσικά να κάνετε κανένα απολύτως δημοψήφισμα, γιατί θα είναι κόλαφος.
Κλείνοντας ο συναγωνιστής Παναγιώταρος τόνισε πως «Ούτε ο Παύλος Μελάς, ούτε ο καπετάν Κώττας, ούτε ο Τέλος Άγρας, ούτε οι Μακεδονομάχοι που έδωσαν τη ζωή τους και έφυγαν να πολεμήσουν για την απελευθέρωση της κατεχόμενης τότε Μακεδονίας είχαν κατά νου τη λογική, αλλά είχαν το συναίσθημα, τη φιλοπατρία, την αγάπη για την Πατρίδα μας και ήθελαν να απελευθερώσουν και το τελευταίο τετραγωνικό εκατοστό σκλαβωμένης γης. Δυστυχώς, βλέπουμε ότι όλοι πλέον, πλην της Χρυσής Αυγής, έχετε συμβιβαστεί.»
Τέλος, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής κάλεσε όλους τους Έλληνες ανεξαρτήτως κόμματος να παρευρεθούν στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης που θα πραγματοποιηθεί στις 21 Ιανουαρίου. «Ένας ακόμη μεγάλος αγώνας για τη Μακεδονία ξεκίνησε σήμερα και θα προχωρήσει μέχρι τέλους», ανέφερε χαρακτηριστικα.