Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018

Είναι δυνατόν να μιλάμε για κράτος την στιγμή που μέσα από το Μεταγωγών διέφυγαν από την αστυνομία 4 κρατούμενοι; Και δεν μιλάμε για όποιους και όποιους, οι 3 αντιμετώπιζαν κατηγορίες για εμπόριο ναρκωτικών και ο ένας είναι δολοφόνος! Περιττό φυσικά έκριναν τα ΜΜΕ να αναφερθούν στην καταγωγή τους, γιατί πρόκειται για αλβανούς και έναν γεωργιανό. Εσένα όμως Έλληνα, που δεν έχεις π.χ. να πληρώσεις εισιτήριο στα ΜΜΜ μην ανησυχείς...
Ούτε θα τους διαφύγεις αλλά και θα πληρώσεις το πρόστιμο, εσένα που δεν έχεις να πληρώσεις τους φόρους, Έλληνα, μην ανησυχείς σε περιμένει και εσένα ο δρόμος και η φυλακή γιατί και το σπίτι θα σου πάρουν και πίσω από τα σίδερα θα βρεθείς.
Ρούλα Κ.

Μας λένε εδώ, να σεβόμαστε την διαφορετικότητα του άλλου την καταγωγή του και τον πολιτισμό του και πως αν φέρουμε οποιαδήποτε αντίρρηση δεν είμαστε τίποτα άλλο παρά φασίστες. Διαβάζω σήμερα, πως Ιρανός είδε την κρεμάλα στην χώρα του γιατί βίασε και δολοφόνησε ένα 6χρονο κορίτσι. Σεβόμενος, λοιπόν, την διαφορετικότητα και τον πολιτισμό τους θα πω μπράβο στην νομοθεσία της χώρας αυτής γιατί τιμώρησε όπως, πιθανόν, άξιζε έναν παιδόφιλο. Και εκεί είναι που ξεκινά το παράλογο, γιατί; Γιατί όλοι αυτοί οι αλληλέγγυοι και οι αντιρατσιστές θα με πούν και πάλι φασίστα και θα τρέξουν να υπερασπιστούν τον παιδόφιλο γιατί τα δικαιώματά του (;) καταπατήθηκαν. Έχουμε φτάσει στο πιο χαμηλό σημείο ώστε εις το όνομα δήθεν της ελευθερίας να υπερασπιζόμαστε παιδόφιλους, δολοφόνους και όποιο άλλο εγκληματικό στοιχείο υπάρχει και κυκλοφορεί εκεί έξω. Αυτή ακριβώς η νοοτροπία, γιατί περί νοοτροπίας πρόκειται και όχι περί ιδεολογίας, θα μας οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια στην ολική ρήξη οποιοδήποτε άγραφου ή έγγραφου νόμου και συνεπώς στην οριστική εξαφάνιση του πολιτισμού.
Κ.Τ.


Με κάθε μέσο προσπαθούν να φιμώσουν την Χρυσή Αυγή. Την έχουν αποκλείσει από την τηλεόραση, τώρα και από το διαδίκτυο. Βέβαια να τους πληροφορήσουμε πως είναι ήδη πολύ αργά για όλους αυτούς, γιατί ο κόσμος ξέρει τι πρεσβεύει η Χρυσή Αυγή και είναι αυτός που θα την στηρίξει με κάθε τρόπο και αυτό θα φανεί και στις εκλογές. Κύριοι πάρτε το χαμπάρι μόνο τις θέσεις σας που ακούμε στην τηλεόραση και τις χιλιάδες κωλοτούμπες που έχετε κάνει όλα αυτά τα χρόνια μας είναι αρκετά για να μην σας ξαναψηφίσουμε. Χρυσή Αυγή για να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω!
Σπύρος Σ.