Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

Ας το πάρουν όλοι χαμπάρι αριστερός και πατριώτης δεν πάνε μαζί. Οι αναρχικοί και όλοι οι εξωκοινοβουλευτικοί αριστεροί την Κυριακή κάνουν αντισυγκέντρωση στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία. Η πρώτη φορά κυβέρνηση της αριστεράς από την άλλη συζητά για κοινή λύση με τα Σκόπια όπου θα περιλαμβάνει τον όρο Μακεδονία.
Τώρα όσον αφορά τις λοιπές αριστερές δυνάμεις εντός κοινοβουλίου τύπου ΠΑΣΟΚ απλά να θυμήσουμε τον στενό συνεργάτη του Αντρέα, Κάρολο Παπούλια, όπου ήρθε σε κοινή συμφωνία με τα Σκόπια βάζοντας την υπογραφή του σε ένα έγγραφο, το οποίο τα αναφέρει ως ΠΓΔΜ. Και τέλος όσον αφορά το ΚΚΕ, αρκεί κανείς να ανατρέξει στην Ιστορία για να πάρει μια γεύση της συνεχούς προδοσίας των κομμουνιστών απέναντι στην Μακεδονία και την πλήρη στήριξή τους στις αλυτρωτικές θέσεις του υβρίδιου των Βαλκανίων που θέλει να αποκαλείται Μακεδονία.
Λ.Μ.

Οι αλβανοί απειλούν να εμποδίσουν την εκταφή των οστών Ελλήνων στρατιωτικών στην Βόρειο Ήπειρο

Είδα στις ειδήσεις πως αναρχικοί έκαναν έλεγχο στο Πεδίον του Άρεως για ναρκωτικά και οι δημοσιογράφοι το παρουσίασσαν σαν υπέρτατη ακριβιστική δράση. Προφανώς και δεν είναι τέτοιου είδους δράση, καθώς βάση λογικής δύο είναι τα τινά. Ή κάποιος τους χαλάει την πιάτσα και πουλάει αντί γι΄ αυτούς ναρκωτικά ή ψάχνανε να βρούνε την δόση τους τα παιδιά...
Στέφανος Α.

Συγκλονιστικό ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή της πρόσκρουσης της τουρκικής ακταιωρού με την Ελληνική κανονιοφόρο στα Ίμια

Μας έχουν ζαλίσει με το σατανικό άγαλμα του "Φύλακα" στο Φάληρο, βάνδαλοι λένε γκρεμίσαν το άγαλμα του καλλιτέχνη. Τόση ευαισθησία δεν είδα για αγάλματα  ηρώων του Έθνους που βεβηλώνονται σε όλη την Ελλάδα, καμία ευαισθησία δεν είδα για το σπίτι του Παύλου Μελά που ρημάζει στην Κηφησιά, καμία ευαισθησία για το σπίτι που γεννήθηκε ο Νικηταράς και άλλοι πόσοι. Μας έπιασε η καλλιτεχνική μας ευαισθησία για τον "Phylax", αν είναι δυνατόν.
Σ.Σ.

Θυσία η πρώτη κατοικία στις τράπεζες στον βωμό της τρίτης αξιολόγησης