Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018

Μιας που πλησιάζει το καρναβάλι, είπε το πολιτικό κατεστημένο να μας το θυμίσει. Έτσι και η Μεγαλοοικονόμου αφήνοντας την στολή του ανεξάρτητου καρναβαλιού, φόρεσε αυτή του αριστερού καρναβαλιού. Δεν υπάρχει αυτό που ζούμε, γιατί όλοι τους προκειμένου να μην χάσουν την βόλεψή τους και την καρεκλίτσα τους είναι ικανοί να ξεπουλήσουν τα πάντα, μιας που όπως φαίνεται τον εαυτό τους δεν έχουν κανένα ενδοιασμό να τον ξεπουλήσουν πότε αριστερά και πότε... ψοφοδεξιά.
Σ.Σ.

Ο Συναγωνιστής Γιάννης Λαγός σε εκδήλωση του Συλλόγου Ακρωτηριανών Θήρας - Φωτογραφίες

Στην Μόρια οι λαθρομετανάστες πουλάνε ναρκωτικά και στην Θεσσαλονίκη ληστεύουν ανήλικα παιδιά. Φανταστείτε, λοιπόν, αυτοί οι κατατρεγμένοι άνθρωποι τι έκαναν στην χώρα τους, σε ποιες εγκληματικές ενέργειες είχαν εμπλακεί και κατάφεραν με τόση ευκολία και συντομία να οργανώσουν το δικό τους κύκλωμα ανομίας στον ελλαδικό χώρο. Και μην μου πείτε ότι εκεί τους οδήγησε η πείνα και η φτώχεια, γιατί εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες πεινάνε αλλά δεν είδα κανέναν να ανομεί, αλλά τουναντίον να δεινοπαθεί, μη μπορώντας να ανταπεξέλθει στο βάρος της καθημερινότητας.
Πέτρος, Αθήνα

Δεν είναι ανέκδοτο... Η Μεγαλοοικονόμου προσχώρησε στον ΣΥΡΙΖΑ και είναι διαθέσιμη ακόμη και για υπουργός!

Καλό θα ήταν την παραίτηση Ζουράρι να ακολουθήσουν όλοι εκεί στην κυβέρνηση και πιστέψτε με οι Έλληνες θα δεχτούν την παραίτησή τους. Επίσης, να καταδείξουμε το γελοίο της υπόθεσης, γιατί παραιτήσεις υπουργών και υφυπουργών θα πρέπει να έχουν γίνει εδώ και καιρό, όπως όταν υπέγραφαν νέα μνημόνια, όπως όταν ξεπουλούσαν και συνεχίζουν να ξεπουλούν την Πατρίδα μας. Και παιδιά, το παραιτηθείτε δεν πηγαίνει μόνο στον Σύριζα και στους Ανελ αλλά αφορά εξίσου το ίδιο και την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και όποιοδηποτε άλλον προδότη εκμεταλλεύτηκε και ξεγέλασε με τα ψέμματά του τους Έλληνες. Μόνο Χρυσή Αυγή, μέχρι να πάρουμε πίσω την Πατρίδα μας.
Γιάννης Κ.

Σκουρλέτης, Βούτσης και Βίζερ σε κοινή γραμμή: Τα Μνημόνια θα συνεχιστούν και μετά τον Αύγουστο του 2018