Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 12 Iανουαρίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 12 Iανουαρίου 2018Μας έχουν πρήξει με τον Ρουβίκωνα και τις δήθεν ακτιβιστικές του δράσεις. Σκεφτείτε μόνο πως οποιαδήποτε άλλη ομάδα πλην των αριστερών αντιδρά στα μνημόνια, στην λαθρομετανάστευση, σε Εθνικά θέματα οι δημοσιογράφοι σπεύδουν να την χαρακτηρίσουν ως ακραία και φασιστική. Τα παιδιά τους και τα φιλαράκια τους από τον ρουβίκωνα είναι επανάστες και αγωνιστές. Μωρέ ποιον δουλεύουν; Εδώ φτάσαμε στο αισχρό σημείο να δούμε σαν πρώτο θέμα είδησης τα συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ και οποιαδήποτε αντίδραση στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων, όπως η παρέμβαση της Χρυσής Αυγής στο υπουργείο εξωτερικών να αποσιωπείται. 

Χριστόφορος Κ.

Παρέμβαση Ευρωβουλευτών Χρυσής Αυγής για τον αποκλεισμό μας από τα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Ο Κοτζιάς λέει πως η Εκκλησία ταυτίστηκε με το μόρφωμα της Χρυσής Αυγής. Το θέμα είναι "κύριε" Κοτζιά πως με το -όπως εσείς το αποκαλείται- "ναζιστικό μόρφωμα" ταυτίζεται η πλειοψηφία του ελληνικού λαού, όπως και με την Εκκλησία. Πρέπει επιτέλους να καταλάβετε εσείς και οι συγκυβερνώντες και τα υπόλοιπα προδοτικά κόμματα πως είστε η τραγική μειοψηφία στην Ελλάδα, οι πιστοί σας δεν είναι παρά οι κηφήνες σας στο δημόσιο και οι μετανάστες που παρανόμως βάλατε εσείς και οι ΜΚΟ στην Ελλάδα. Είστε το χθες κύριοι, πάρτε το χαμπάρι.
Γιώργος Α.
Ο “μακεδονομάχος” Γεωργιάδης χαρίζει (κι αυτός) το όνομα της Μακεδονίας στα Σκόπια
Μας λένε για το MEGA ότι δεν κατέθεσε άδεια και κλείνει και ότι πρέπει να βρεθεί άμεσα λύση για τους εργαζομένους, ότι το Mega έχει περιουσία και να αποδωθεί στους υπαλλήλους που θα μείνουν χωρίς δουλειά. Δεν λέω άσχημο πράγμα η ανεργία, αλλά πραγματικά δεν είδα τόσο ενδιαφέρον για τους εκατομμύρια ανέργους, που είτε έκλεισε το τμήμα που δούλευαν, είτε η επιχείρηση, είτε το εργοστάσιο. Δεν είδα κανένα να μιλά για τους εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες που βρέθηκαν από την μια στιγμή στην άλλη στον δρόμο λόγω της ανεργίας. Μόνο για το Mega, μόνο για τα τσιράκια τους...
Βαγγέλης Β.
Χρυσή Αυγή: “Ενάντια στα μορφώματα Σύριζα-ΝΔ: Μακεδονία Μόνο Ελληνική!” - ΒΙΝΤΕΟ