Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018

Χθες έτυχε να περνάω στην Βασ. Σοφίας την ώρα που είχατε πάει στο ΥΠΕΞ και συγκεκριμένα την ώρα που φωνάζατε κατά του Κοτζιά και των πολιτικάντηδων που μας ξεπουλάνε. Δεν μπορώ να περιγράψω πόσο μεγάλη ικανοποίηση ένιωσα. Ικανοποίηση γιατί άκουγα αυτά που σκέφτεται όλος ο κόσμος, ικανοποίηση γιατί σας ψήφισα και δεν έχετε αλλάξει, ικανοποίηση γιατί το λέει η ψυχή σας και παρ' όλες τις επιθέσεις και την λάσπη εσείς είστε αμετακίνητοι στις θέσεις σας. Κρατάτε γερά και να θυμάστε ότι έρχεται η στιγμή που οι αγώνες σας θα δικαιωθούν. Για άλλη μια φορά συγχαρητήρια. 
Ελένη Ρ.

Επαγγελματίες απατεώνες: Στις εσωκομματικές εκλογές του Πασόκ ψήφισαν μόλις 77.333 και όχι 210.000 όπως θριαμβολογούσαν

Μια χούφτα χρυσαυγίτες διαμαρτυρούνται για το ξεπούλημα της Μακεδονίας εδώ και δεκαετίες και ένας ολόκληρος λαός σιωπά. Αυτή είναι η σύγχρονη Ελλάδα του βολέματος, των ανοικτών συνόρων και της πολιτικής ορθότητας. Αυτή είναι η Ελλάδα της παρακμής και του "ωχαδερφισμού". Το αστείο στην υπόθεση είναι ότι οι "λίγοι" νομίζουν ότι πλειοψηφούν και καταπιέζουν έναν ολόκληρο λαό, ο οποίος δυστυχώς ακόμα κοιμάται γιατί κουτσά στραβά γεμίζει την κοιλιά του ακόμα. Θα τελειώσει και αυτό, η οικονομία βυθίζεται και δεν θα μπορεί εσαεί να ταΐζει τους κομματικούς δημόσιους υπαλλήλους. Τότε θα ανακαλύψουν γεμάτοι έκπληξη ότι δεν είναι η πλειοψηφία και θα πάθουν αυτά που τους αξίζουν. Ψηλά το κεφάλι αδέρφια μέχρι την τελική Νικη!

Γ.Λ.Σ.

Τα υψηλότερα ποσοστά ανεργίας (39,5%) στους νέους κατέγραψε η Ελλάδα των μνημονίων
Παρακολουθώ όσο μπορώ τα πολιτικά δρώμενα της χώρας από πολύ μικρή ηλικία. Όλες οι εποχές είχαν κάτι κοινό μεταξύ τους. Ψεύτικα δίπολα, αριστερούς και δεξιούς, πράσινους και μπλε, κομματικές προσλήψεις, σκάνδαλα, απεργίες, επεισόδια κλπ. Αυτή η εποχή όμως έχει κάτι διαφορετικό. Τα δίπολα ενώθηκαν υπό την απειλή ενός πραγματικά πλέον εχθρού, του Έλληνα που δεν προσκυνά προέδρους, κομματικές παρατάξεις, που δεν ζητά ρουσφέτια. Αυτή η εποχή δεν έχει αριστερούς και δεξιούς γιατί είναι πλέον το ίδιο και το αυτό. Αυτή η εποχή έχει μόνο αυτούς που πρόδωσαν και τους Έλληνες. Αυτή η εποχή είναι η εποχή που η επανάσταση και η εθνική αντίσταση δεν είναι κάτι αόριστο αλλά έχει σάρκα, οστά και όνομα: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!
Κωνσταντίνος Δ.
10 Ιανουαρίου 1993 - 10 Ιανουαρίου 2018: 25 χρόνια εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓ