Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

Ομολογία σκευωρίας από τον «Ελεύθερο Τύπο»: «Η ΝΔ και ο Σαμαράς έστειλαν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στην φυλακή»! Ποια Δικαιοσύνη…

Ξεκάθαρη ομολογία της δημιουργίας της πολιτικής σκευωρίας κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ από την ΝΔ και τον Σαμαρά κάνει ο προσκείμενος στο κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης «Ελεύθερος Τύπος», ο οποίος  υπό τον τίτλο «Η Χρυσή Αυγή, ο ΣΥΡΙΖΑ και η Ν.Δ.» γράφει τα εξής:
“Στο περιφερειακό συνέδριο που «στήθηκε» άρον άρον στην Ελευσίνα, για να απαντήσει λαχανιασμένος ο Α. Τσίπρας στο Συνέδριο της Ν.Δ., είπε και το αμίμητο, ότι ο Α. Σαμαράς «χάιδευε τη Χ.Α.». Τα γεγονότα όμως είναι ξεροκέφαλα!
Η Χρυσή Αυγή μπήκε στη φυλακή επί Ν.Δ. και Α. Σαμαρά. Άλλοι νοιάστηκαν για τα «δικαιώματά» της και για την κρατική επιχορήγησή της. άλλοι έχουν κάνει μια δίκη-Μπεν Χουρ, που δεν τελειώνει ποτέ. Και, κυρίως, άλλοι προσπάθησαν να συναλλαγούν πολιτικά μαζί της, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ… θυμήθηκε την απλή αναλογική. Τα χρυσόψαρα ευτυχώς βρίσκονται στη γυάλα…».
Μέσα στην «λύσσα» της η νεοδημοκρατική εφημερίδα ομολογεί ξεκάθαρα αυτό που επί της ουσίας όλοι γνωρίζουν: ότι δηλαδή η ΝΔ και ο Σαμαράς «φρόντισαν», με την καταπάτηση κάθε έννοιας Ηθικής και Νομικού Δικαίου, να κάνουν ξεκάθαρη παρέμβαση στην Δικαιοσύνη, να δημιουργήσουν την γνωστή αισχρή σκευωρία κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και να οδηγήσουν με κατάπτυστα ανήθικες και παράνομες διαδικασίες τον Αρχηγό, Βουλευτές και Στελέχη της στην φυλακή.
Και μόνο το ότι η φυλλάδα αυτή χρησιμοποιεί τον όρο δικαιώματα μέσα σε εισαγωγικά είναι αρκετό για να αντιληφθεί ο οποιοσδήποτε το μέγεθος της ηθικής και νομικής αυθαιρεσίας που χρησιμοποίησε η πολιτική συμμορία του Σαμαρά τον Σεπτέμβριο του 2013.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ