Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017

Η Χρυσή Αυγή στου Μακρυγιάννη ενάντια σε παλαιές και σύγχρονες κομμουνιστικές συμμορίες - Βίντεο, Φωτογραφίες.

Δυναμική και φέτος η παρουσία της Χρυσής Αυγής στις εκδηλώσεις για την Μάχη του Μακρυγιάννη, ενάντια στις κομμουνιστικές συμμορίες, που αποτελούν εθνικό κίνδυνο και στις μέρες μας.

Δεκάδες στελέχη του κόμματος έδωσαν το παρόν μαζί με εκατοντάδες φίλους του Λαϊκού Συνδέσμου. Παρόντες και οι βουλευτές μας Κασιδιάρης,  Παναγιώταρος, Παππάς, καθώς και οι ευρωβουλευτές μας Στρατηγός Επιτήδειος και Στρατηγός Συναδινός. Η μόνη επίσημη παρουσία σε μία εκδήλωση Εθνικής Μνήμης, που πολεμήθηκε από όλο το διεφθαρμένο καθεστώς της αριστεράς, αλλά και της ψευτοδεξιάς.
Κατά την κατάθεση του στεφάνου εκ μέρους του Αρχηγού του Κινήματος Νικολάου Μιχαλολιάκου, όλοι οι συγκεντρωμένοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα. Η ιαχή «Πατρίδα, Τιμή, Χρυσή Αυγή» δόνησε την ατμόσφαιρα και ακολούθησαν αντικομμουνιστικά συνθήματα: «Στο Βίτσι και στο Γράμμο σας θάψαμε στην άμμο» και «Αλήτες, προδότες, κομμουνιστές».
Απόντες για μία ακόμη φορά οι εκπρόσωποι της ψευτοδεξιάς ΝΔ, που δεν τόλμησαν ούτε στεφάνι να καταθέσουν στου Μακρυγιάννη, φοβούμενοι μην τους τραβήξει το αυτί ο φιλοκομμουνιστής Μητσοτάκης. Η τελετή έληξε με τους συγκεντρωμένους να ψάλλουμε με μία φωνή τον Εθνικό μας Ύμνο.