Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017

Μόνο η Χρυσή Αυγή αντέδρασε όπως άρμοζε στην επίσκεψη του Ερντογάν στην Ελλάδα. Αν είναι δυνατόν να αμφισβητεί την Συνθήκη της Λωζάνης, να μιλάει για τους μουσουλμάνους στην Θράκη και οι προδότες εδώ να του στρώνουν κόκκινα χαλιά για να πατήσει. Πόση άλλη προδοσία να αντέξουμε; Οι παππούδες μου σφάχτηκαν από τους τούρκους και οι πολιτικοί στην Ελλάδα κάνουν τεμενάδες στους απογόνους του Κεμάλ! Μπράβο στην Χρυσή Αυγή που έδωσε την αρμόζουσα απάντηση στις επεκτατικές βλέψεις της τουρκίας και ας το βάλουν καλά στο μυαλό τους πως καμία φιλία δεν υπάρχει με τους δολοφόνους!
Μυρτώ Λ.

«Έξω οι τούρκοι απ’ την Ελλάδα!» - Άλλαξαν το δρομολόγιο Ερντογάν λόγω Χρυσής Αυγής!

Ρε προσκυνημένοι, αφήσατε τον Ερντογάν να καταθέσει στεφάνι στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη; Νεοδημοκράτες και Συριζαίοι κάνετε τα στραβά μάτια μπροστά στην ιστορία μας και στους νεκρούς μας που έπεσαν μαχόμενοι για να πατάτε τα βρωμοπόδαρα σας σε χώμα ελληνικό. Δεν με νοιάζει πόσα μνημόνια έχετε υπογράψει και πόσα λεφτά θα μου πάρετε παράνομα εσείς και τα αφεντικά σας, αλλά αυτή η εικόνα του τουρκαλά να καταθέτει στεφάνι στους πεσόντες Έλληνες που αρκετοί από αυτούς έχασαν την ζωή τους από τους μογγόλους θα μείνει ανεξίτηλη στην μνήμη μου, και ελπίζω στην μνήμη όλων των Ελλήνων και στις επόμενες εκλογές να σας στείλουνε πακέτο στην τουρκία στην μαμά πατρίδα σας, ΠΡΟΔΟΤΕΣ!
Βαγγέλης Δ.

ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ: Οι πολιτικάντηδες επέτρεψαν στον «σουλτάνο» να καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη

Τι διαφορά έχουν οι αριστεροί από τους ορκισμένους εχθρούς της Ελλάδας; για εμένα απολύτως καμία. Γιατί το να καις το σύμβολο του Έθνους, την Ελληνική Σημαία δεν σε κάνει επαναστάτη σε κάνει προδότη και για κάθε λογικό άνθρωπο η πράξη αυτή, πράξη ξεκάθαρα πολιτική είναι ακριβώς ίδια με τις πύρινες δηλώσεις του Ερντογάν περί τουρκικής μειονότητας στην Θράκη. Αναρχοκομμουνιστές - μογγόλοι το ίδιο προδότες.
Κωνσταντίνος

Έκαψαν την Ελληνική Σημαία τα «παιδιά του Σύριζα»: Βροχή μολότοφ και ανυπολόγιστες καταστροφές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη