Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017

Μας το λένε στα μούτρα μας και εμείς δεν λέμε να καταλάβουμε. Έτσι και ο Δραγασάκης παραδέχτηκε on camera ότι οι "νεαροί" που κάνουν άνω κάτω την Αθήνα, βάζοντας φωτιές και καταστρέφοντας περιουσίες Ελλήνων είναι δικά τους παιδιά. Ήθελα να ήξερα με τι μούτρα λένε κάποιοι ότι τα παιδιά των Εξαρχείων είναι επαναστάτες. Επανάσταση χέρι - χέρι με την κυβέρνηση δεν πάνε μαζί, αυτό καλό θα ήταν να το βάλουν καλά όλοι τους στο μικρό μυαλό τους. Είναι πλέον 100% αληθές πως οπουδήποτε δεν μπορεί να επέμβει το κράτος, βάζει τα δικά του παιδιά, το παρακράτος, για να κάνει την βρωμοδουλειά του.
Ειρήνη

«Πρώτη φορά αριστερά»: Ασυλία για Ρουβίκωνες και τραμπούκους ΚΚΕ, χειροπέδες στους Κύπριους φοιτητές!

Πόσο θράσος έχουν στα αλήθεια οι εθνοπροδότες Τσίπρας, Καμμένος; Οι τούρκοι Ερντογάν, Νταβούτογλου και Τσαβούσογλου τους τελευταίους έξι μήνες έχουν παρελάσει στην Ελλάδα πιο πολύ από οποιαδήποτε επαρχία της Τουρκίας. Εκεί
κατάντησαν την Ελλάδα αυτοί οι άθλιοι προδότες της κυβέρνησης και της κλεπτοκρατίας, να μας θεωρεί ο Ερντογάν επαρχία του. Δεν έχει κανένα κέρδος η Ελλάδα από την επίσκεψη Ερντογάν παρά μόνο ζημιά. Ο κομμουνιστής Κοτζιάς παίζει το ρόλο του κολαούζου μεσάζοντα ανάμεσα σε ΗΠΑ και Τουρκία. Οι Έλληνες βρίσκονται ξανά υπό τουρκικό ζυγό. Θα τρίζουν τα κόκκαλα του Κολοκοτρώνη, του Μακρυγιάννη και του Καραϊσκάκη από αυτή την επίσκεψη. Ντροπή για τους νεκρούς των Ιμίων, τον Σολομώντα Σολωμού, τον Τάσο Ισαάκ, τον Σμηναγό Ηλιάκη και χιλιάδες άλλους Έλληνες πεσόντες από τους τούρκους μογγόλους δολοφόνους. Χαρά και ικανοποίηση για τους εισβολείς Ισλαμιστές που ζούνε στην Ελλάδα παράνομα, από την ομπρέλα που στήνει από πάνω τους η μουσουλμανική Τουρκία του σουλτάνου. Ο τύραννος Ερντογάν είναι ανεπιθύμητος όπως και αυτοί που τον φέρνουν. Η μισή σκλαβωμένη Κύπρος και οι Έλληνες νεκροί του 1974 από την προδοσία των ξένων δυνάμεων ζητούν δικαίωση. Αυτή θα έρθει με την επικείμενη νίκη της Χρυσής Αυγής. Ζήτω η Νίκη.
Με Τιμή, Γιάννης Π. Αθήνα

Σπάνε και καίνε οι παρακρατικοί με την αβάντα του συριζαίικου κράτους - Φωτογραφίες

Μαθήματα προπαγάνδας από την Ε.Ε. απευθυνόμενα αποκλειστικά για δημοσιογράφους. Και τι άλλο θα μπορούσαν να αφορούν παρά την υπεράσπιση των λαθρομεταναστών, ώστε να καταπολεμηθεί ο ρατσισμός. Μόνο που ο ρατσισμός δεν είναι ένα φαινόμενο το οποίο μπορείς να καταπολεμήσεις με πλύση εγκεφάλου, γιατί υπάρχει στην κοινωνία και είναι κάτι το οποίο το βιώνει καθημερινά όχι ο λαθρομετανάστης αλλά ο Έλληνας. Είναι σαν να στέλνουν κοινή ευρωπαϊκή οδηγία ότι είναι παράνομο να αναπνέεις και θα πρέπει να καταπολεμηθεί η αναπνοή, αλλά κάτι τέτοιο δεν έχει πρακτική εφαρμογή, γιατί πολύ απλά υπάρχει το ένστικο της επιβίωσης. Σε μια κοινωνία όπως η Ελλάδα του 2017 με τα τόσο σοβαρά κοινωνικά προβλήματα είναι μάταιος ο κόπος να προσπαθήσεις να παρουσιάσεις ένα ψέμα ως αλήθεια, γιατί πολύ απλά ο Έλληνας βλέπει τον λαθρομετανάστη να έχει σπίτι και τον πρώην γείτονα του να είναι άστεγος, βλέπει τον λαθρομετανάστη να του παρέχεται δωρεάν στέγη, τροφή και θέρμανση ενώ ο ίδιος δεν ξέρει αν τον άλλον μήνα τον πετάξει έξω ο νοικάρης του από τα απλήρωτα ενοίκια. Ο Έλληνας μετράει κάθε μήνα πόσα χρήματα θα δώσει για την σίτισή του και αν του μείνει και τίποτα ίσως βάλει πετρέλαιο. Ο Έλληνας βλέπει πως τα δήθεν μέτρα υπέρ των αδυνάτων φιλτράρονται έτσι από την κυβέρνηση και όσους τα στηρίζουν. ώστε τα χρήματα να καταλήγουν είτε σε ρομά, είτε σε λαθρομετανάστες. Ακόμη όμως και ως δια μαγείας λυνόταν όλα αυτά αύριο για τους Έλληνες η προπαγάνδα περί αντιρατσισμού είναι καταδικασμένη να πέσει στο κενό, γιατί πολύ απλά οι πολιτικές σας ιδεολογίες είναι καταδικασμένες έστω και εαν χρειαστήκαμε ως Έλληνες να περάσουμε από μνημόνια και εθνικές προδοσίες για να καταλάβουμε τα αυτονόητα.
Πέτρος

Εφημερίδα “Εμπρός”: Γιατί καταστρέφουν τα παραδοσιακά Ελληνικά σκάφη αλιείας;