Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017

Ανεξέλεγκτα συνεχίζουν να δρουν τα τάγματα εφόδου του ΚΚΕ στην Αθήνα, αλλά και σε άλλες πόλεις και το αριστερό παρά - κράτος απλά παρακολουθεί. Βλέπετε τα... καλόπαιδα του ΠΑΜΕ είναι "κοινωνικοί αγωνιστές" και έχουν κάθε δικαίωμα να σπάνε, να τραμπουκίζουν και να τραυματίζουν πολίτες και αστυνομικούς και να μένουν στο απυρόβλητο. Να μην διανοηθούμε καν να βάλουμε στο μυαλό μας ότι μπορεί σήμερα στην θέση των ΚΚΕέδων να ήταν Χρυσαυγίτες. Θα είχαμε μαζικές συλλήψεις και... εκτελέσεις από το "δημοκρατικό καθεστώς" των μπολσεβίκων.
Μ. Τ.

Δίκη Χρυσής Αυγής: Νέες αποκαλύψεις για την θεραπεύτρια «Reiki»

Είναι τελείως φυσικό στις ανθρώπινες σχέσεις να αντιλαμάνεται κανείς ποιοι είναι οι πραγματικοί του φίλοι στις δύσκολες στιγμές. Οι δύσκολες στιγμές λένε για τους ανθρώπους αποτελούν το ξεκαθάρισμα των διαπροσωπικών τους σχέσεων. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και με τους πλημμυροπαθείς και με τους συνανθρώπους μας που βρέθηκαν μπροστά στα συντρίμμια των περιουσιών τους στην Μάνδρα, στην Ν. Πέραμο στην Αιτωλοακαρνανία. Είδαν με τα μάτια τους ποιοι πραγματικά στέκονται δίπλα τους όχι ως πολιτικοί και ψηφοθήρες, αλλά ως φίλοι και ως συμπατριώτες και συνοδοιπόροι στα δύσκολα χρόνια των μνημονίων. Κανείς άλλος πλην της Χρυσής Αυγής δεν στάθηκε δίπλα σ΄ αυτούς τους ανθρώπους. Αυτά τα ολίγα προς γνώση και συμόρφωση.
Κώστας Τ.

Γ. Γερμενής: Ανεπιθύμητος ο “σουλτάνος” Ερντογάν! ΒΙΝΤΕΟ

Το γέλιο προκαλεί η νέα δημοσκοπήση που δίνει 18% στο ΠΑΣΟΚ. Γεια σου ρε Φωφάρα πρωθυπουργάρα, στο να αλλάζετε τα κιτάπια προς όφελός σας είστε μανούλες εκεί στο ΠΑΣΟΚ, μόνο που αυτήν την φορά λογαριάζετε χωρίς τον ξενοδόχο, γιατί ούτε εσείς πρόκειται να πάρετε 18%, ούτε ο Σύριζα ούτε η ΝΔ! Θα βλέπετε τα ποσοστά σας στις επόμενες εκλογές και θα κλαίτε. Ο λαός έχει ξυπνήσει και στηρίζει με όλη του την ψυχή την Χρυσή Αυγή, καλό πολιτικό αφανισμό σας εύχομαι πράσινα, κόκκινα και μπλε κοράκια.
Ελένη

Κράτος εν κράτει οι τραμπούκοι του ΚΚ€: Τραυμάτισαν αστυνομικό κατά την έφοδό τους στο υπουργείο Εργασίας!