Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

Την ώρα που τα ΜΜΕ μας βομβαρδίζουν περί καλών σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας και προσπαθούν να πλασάρουν ένα μετριοπαθές προφίλ του Ερντογάν, ο ίδιος τους αναιρεί. Προχθες στο Κόντρα ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής έκανε μια σημαντική αποκάλυψη όπου κανένα προδοτικό μέσο δεν έπαιξε. Ο Ερντογάν στην ομιλία του είπε πως υπάρχουν περίπου 150 "προβλήματα" που χωρίζουν την Ελλάδα με την Τουρκία, εννοώντας τα 150 ελληνικά νησιά του Αιγαίου, δήλωση την οποία μόνο ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής επισήμανε και έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τα όσα μας προπαγανδίζουν περί ελληνοτουρκικής φιλίας και συνεργασίας. 
Ελένη, Πειραιάς

Παρακρατικοί έβαλαν βόμβα στο σπίτι του Στρατιωτικού που αρνήθηκε να υπηρετήσει στα “hot spots”

Τα πράγματα πρέπει σε καιρούς κρίσης να είναι πιο ξεκάθαρα π.χ. στις εκλογές δεν θα πρέπει να μπαίνεις πίσω από το παραβάν και να ψηφίζεις. Όχι, εκεί φανερά να μας λες τι ψηφίζεις με την ίδια ελαφρότητα και βλακεία που σε διακατέχει και εντός παραβάν για να ξέρουμε να σε φτύσουμε, να σε βρίσουμε, να σε μουτζώσουμε, να ξέρουμε βρε αδερφέ που θα ρθούμε να ζεσταθούμε τον χειμώνα όταν δεν θα έχουμε στάλα πετρέλαιο στο σπίτι. Γιατί εσύ φίλε μου που ψηφίζεις ΝΔ, Σύριζα, Πασοκάρα εσύ έχεις λεφτά, έχεις την άνεση σου, κανά δυο οφσορ, κάτι λεφτάκια στο εξωτερικό 3-4 κονέ και έτσι υπερήφανος και εγωιστής καθώς είσαι γιατί δεν θες να χαλάσεις την ζαχαρένια σου καταστρέφεις τις ζωές τις δικές μας που γονατίζουμε κάθε ημέρα όλο και περισσότερο από το βάρος των χρεών και της καθημερινότητας. Γι΄αυτό λοιπόν ανοιχτές εκλογικές διαδικασίες για να ξέρουμε αν δίπλα μας έχουμε προδότες ή γείτονες.
Κατερίνα, Θεσσαλονίκη

Θεριεύουν τα κυκλώματα που προμηθεύουν τους λαθρομετανάστες με πλαστά έγγραφα

Γνώμη μου είναι πως οι λέξεις Έλληνας και Χρυσαυγίτης είναι συνώνυμες και κακώς θεωρούμε ως Έλληνες ανθρώπους, οι οποίοι δεν είναι Χρυσή Αυγή. Ξέρω είναι λίγο τραβηγμένο αυτό που λέω, αλλά σκεφτείτε λίγο τις ειδήσεις της τελευταίας χρονιάς όπου οπουδήποτε στην Ελλάδα υπήρχε αντίδραση είτε για τα παιδιά των λαθρομεταναστών στα σχολεία, είτε για τα hot spot στα νησιά, είτε οι κάτοικοι στην Μάνδρα είτε ακόμη ακόμη και για την επίσκεψη Ερντογάν στην Ελλάδα όλοι όσοι αντιδράσαν στην αδικία όλοι τους χαρακτηρίστηκαν ως Χρυσαυγίτες. Δικαίως θα πω εγώ και δεν το λέω με την αρνητική χροιά, η Χρυσή Αυγή είναι η πραγματική Εθνική αντίσταση ενάντια στο ξεπούλημα της Πατρίδας μας. Φυσικό επακόλουθο είναι λοιπόν όσοι είναι εναντίον αυτής της πρωτοφανούς τυραννίας εις βάρος τους να χαρακτηρίζονται αντιστασιακοί, αντιδραστικοί, Χρυσαυγίτες.
Πέτρος Κ.

Νέα Δημοκρατία: Στη βουλή με τους τοκογλύφους, στην κοινωνία με την «πατρίδα»