Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

Εκδήλωση Χρυσής Αυγής και Σερβικού Ριζοσπαστικού Κόμματος: “Όρθοδοξο Τόξο ενάντια στην Ισλαμοποίηση και την Παγκοσμιοποίηση!” ΒΙΝΤΕΟ

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη χθες στην Θεσσαλονίκη η κοινή εκδήλωση του Λαϊκού Συνδέσμου με το κόμμα του Σέρβου Εθνικιστή ηγέτη Βόισλαβ Σέσελι.

Παρουσιάστηκε στο κοινό η απόφαση για κοινή δράση των Εθνικιστικών Κινημάτων Ελλάδος-Σερβίας. Στόχος μας η δημιουργία ενός Ορθόδοξου Τόξου ενάντια στην Παγκοσμιοποίηση και την Ισλαμοποίηση στην χερσόνησο του Αίμου, αλλά και ολόκληρη την Ευρώπη.
Τον λόγο αρχικά έλαβε ο Ηλίας Κασιδιάρης για να αναγγείλει το σχέδιο κοινής δράσης Ελλήνων και Σέρβων Εθνικιστών και να παρουσιάσει την κοινή επίσκεψη βουλευτών και στελεχών μας στις Μονές του Αγίου Όρους.
Εν συνεχεία μίλησε ο τ. Διοικητής του Αγίου Όρους και Καθηγητής Εκκλησιαστικού Δικαίου στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης συναγωνιστής Νικόλαος Παπαδημητρίου. Στην ομιλία του παρουσίασε ιστορικά στοιχεία για την ελληνοσερβική φιλία και τόνισε την μεγάλη σημασία που έχει το "Περιβόλι της Παναγίας" για τον Πολιτισμό και την Ορθοδοξία.
Την εκδήλωση έκλεισε ο Σέρβος βουλευτής Μίλιαν Νταμιάνοβιτς, ο οποίος αναφέρθηκε στο σχέδιο αντιμετώπισης της λαθρομετανάστευσης, που αποτελεί μείζον κίνδυνο για τα ευρωπαϊκά έθνη. Παρουσίασε επίσης τις θέσεις του κόμματός του για το πρόβλημα του Κοσσυφοπεδίου, που αποτελεί αδιαμφισβήτητα ιστορική κοιτίδα του Σερβικού Έθνους.
Περισσότερες φωτογραφίες: