Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

Με δέκα ταυτότητες στα χέρια ψηφίζουν οι πασόκοι και στα δελτία ειδήσεων θα λένε για «εντυπωσιακή συμμετοχή»

Μεγάλο στοίχημα για την εν Ελλάδι διαπλοκή η αναβίωση της εγκληματικής οργάνωσης ΠαΣοΚ που κάλυπτε και οργάνωνε τα λαμόγια αυτής της χώρας σε ένα τεράστιο φαγοπότι με θύμα τους Έλληνες.

Στα πλαίσια αυτής της επιχείρησης αναβίωσης η εικόνα συσπείρωσης στις σημερινές εκλογές του ΠαΣοΚ. Πρέπει, μέχρι το βράδυ, να παρουσιάσουν μια εικόνα με πολλούς ψηφοφόρους, που δήθεν θα ψηφίσουν το ΠαΣοΚ (με όποια νέα ονομασία – νέο ΑΦΜ) στις επερχόμενες εκλογές.

Μέχρι στιγμής γράφουν ότι ψήφισαν 70 χιλιάδες άνθρωποι, όμως δυστυχώς γι’ αυτούς εικόνα δεν υπάρχει και δείχνουν άδειες αίθουσες μιλώντας για «ουρές». Πώς όμως σχεδιάζουν να μαζέψουν τις «εκατοντάδες χιλιάδες» για τις οποίες θα μιλάνε τα δελτία ειδήσεων;
Κατά πρώτον, όπως πληροφορούμαστε, ήδη τόσο τοπικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, όσο και του Σύριζα προσπαθούν να στηρίξουν το ΠαΣοΚ, στέλνοντας τις τοπικές οργανώσεις τους να ψηφίσουν τον «εκλεκτό συγκυβερνήτη» τους.
Κατά δεύτερον, ήδη πραγματοποιείται προσπάθεια αλλοίωσης των αποτελεσμάτων, παλιά μου τέχνη κόσκινο για το κλεφτοΠαΣοΚ. Δυστυχώς, γι’ αυτούς, μία τέτοια περίπτωση διέρρευσε στον Τύπο, αφού πασόκος (από τις παλιές κλαδικές) στην Σκάλα Λακωνίας πήρε τις ταυτότητες συγχωριανών του και πήγε να τις χρησιμοποιήσει στις εκλογές του ΠαΣοΚ.
Όπως είπε και ο υποψήφιος αρχικαρεκλάρχης του ΠαΣοΚ, Σταύρος Θεοδωράκης: «Στον Μαραθώνιο και στις εκλογές σημασία έχει η συμμετοχή». Μόνο που οι περισσότεροι «συμμέτοχοι» στις εκλογές του ΠαΣοΚ φαίνεται ότι δεν θα το ξέρουν ότι συμμετείχαν.
Τέλος, όπως ήταν απολύτως αναμενόμενο και φαίνεται και σε αρκετές φωτογραφίες, οι περισσότεροι από αυτούς που ψηφίζουν για το Πακιστανικό Σοσιαληστρικό Κίνημα δεν έχουν δικαίωμα ψήφου στις εκλογές.
Περισσότερες φωτογραφίες: