Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

Ομολογία απόγνωσης Τσακαλώτου μέσα στην Βουλή: Ό,τι και να κάνουμε, η Χρυσή Αυγή δεν πέφτει! ΒΙΝΤΕΟ

Την καλύτερη απάντηση στα παπαγαλάκια του συστήματος και τους εθνικόφρονες της πεντάρας έδωσε μέσα στην απόγνωσή του ο υπουργός Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ, Τσακαλώτος αναφορικά με την εδραίωση και την ενδυνάμωση της Χρυσής Αυγής.
Θέλοντας να απαντήσει στον Δένδια, ώστε να μην βγάζει μάταιες ακροδεξιές κορώνες, ο Τσακαλώτος που γνωρίζει πολύ καλά τις πραγματικές δημοσκοπήσεις και τις αναφορές του Μαξίμου δήλωσε:

"Κοιτάξτε τις δημοσκοπήσεις. Κοιτάξτε πώς αντέχει η Χρυσή Αυγή και πώς δεν πέφτει. Η προσπάθεια η δικιά σας και του κ. Μητσοτάκη να έχει μια ακροδεξιά ατζέντα στα θέματα των φυλακισμένων και των μεταναστών, δεν θα σας βγει... Κάνετε μεγάλη ζημιά όχι μόνο στο δικό σας κόμμα, αλλά στην ελληνική κοινωνία."
Μέσα στην απόγνωσή του λοιπόν ένας από τους βασικούς πολιτικούς εχθρούς ομολόγησε την άνοδο των Ελλήνων Εθνικιστών και παράλληλα προέτρεψε την ΝΔ να σταματήσει την αδιέξοδη τακτική να πάρει ψήφους από την Χρυσή Αυγή, γιατί αυτό είναι μάταιο!
Την ίδια ώρα απατεώνες δημοσκόποι και πληρωμένα παπαγαλάκια μιλούν για "κρίση στην Χρυσή Αυγή" και άνοδο στο κλεφτοΠασόκ...
Η σκληρή απάντηση σε όλους αυτούς θα δοθεί από την αμείλικτη ετυμηγορία του Ελληνικού Λαού στις κάλπες!