Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

Υποστήριξε ο Νότης την Χρυσή Αυγή και βγήκαν να τον φάνε για ακόμη μια φορά. Τι σας πειράζει κύριοι; Επειδή λέει την αλήθεια ένας τόσο λαοφιλής τραγουδιστής; Επειδή θα ξαναψήφιζε Χρυσή Αυγή και επειδή είπε ότι η πραγματική αντίσταση είναι το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών;
Την αλήθεια είπε άλλωστε και μπορεί τα βρωμοκάναλα τα οποία υπηρετείτε να μην προβάλλουν εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι αλήθειες της Χρυσής Αυγής δεν έχουν αντίκτυπο σε όλα τα κοινωνικά στρώματα της Ελλάδας. Μπορεί να φιμώνετε τους βουλευτές που εκλέξαμε, αλλά τις ίδεες μας δεν μπορείτε να τις φιμώσετε ούτε σε χίλια χρόνια. Χρυσή Αυγή για να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω.
Ελένη, Μέγαρα

Εκδικητική καταδίκη του ήρωα της Σερβίας, Ράτκο Μλάντιτς από την Νέα Τάξη Πραγμάτων

To ότι βραβεύουν τον Τσίπρα εμένα προσωπικά με ξεπερνά όχι μόνο ως Έλληνα, αλλά και ως άνθρωπο. Βράβευσαν τον μεγαλύτερο πολιτικό απατεώνα της σύγχρονης πολιτικής σκηνής για το "πολιτικό του σθένος". Ο άνθρωπος δεν έχει σθένος, θράσος έχει! Έχει απύθμενο θράσος από την στιγμή που είπε ψέματα σε όποιον μιλάει ελληνικά και τολμάει αυτός ο αισχίστου είδους πολιτικάντης να καμώνεται τον σοβαρό και δυστυχώς τον πρωθυπουργό της χώρας. Δεν φταίει αυτός όμως, κάποιοι συμπολίτες μας φταίνε που τον ψήφισαν και του έδωσαν την εξουσία. Η μόνη εξιλέωση για αυτούς και για όλους μας είναι η υπερψήφιση της Χρυσής Αυγής, την τελευταίας ελπίδας για την Πατρίδα μας!
Κώστας Κ.

Βραβείο κωλοτούμπας παρέλαβε ο Τσίπρας από το περιοδικό Politique International

Θέλω να στείλω ένα μήνυμα σε κάποιους δήθεν πατριώτες του πληκτρολογίου που εμφανίζονται στο facebook και δεν έχουν άλλη δουλειά από το να συκοφαντούν την Χρυσή Αυγή. Το μήνυμα το στέλνω εδώ, γιατί ξέρω πολύ καλά ότι μας διαβάζουν και μας παρακολουθούν συνεχώς. Μάταιος ο κόπος σας "σύντροφοι" και τζάμπα σας πληρώνουν. Έχουμε ξυπνήσει για τα καλά και αντιλαμβανόμαστε ότι η μόνη λύση για την Ελλάδα μας είναι ο Αρχηγός μας ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος και τα αγέρωχα παληκάρια του. Σε σας που λασπολογείτε και λέτε αθρόα τα ψέματά σας κλείνουμε τα αυτιά μας και στηρίζουμε με όλη μας την ψυχή την Χρυσή Αυγή. Και να ξέρετε καλά ότι στις επόμενες εκλογές θα είστε σε μια γωνιά και θα κλαίτε μαζί με τους αποσβολωμένους "δημοκράτες".
Γ. Β.

Ρεπορτάζ “Εμπρός”: Η Χρυσή Αυγή από την πρώτη στιγμή βρέθηκε κοντά στους πληγέντες στην Μάνδρα Αττικής