Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017

Όταν φωνάζουμε πως υπάρχουν εγκληματίες στα Εξάρχεια και ότι θα πρέπει να συλληφθούν μας λένε ακραίους και φασίστες. Ακόμα και οι υπερασπιστές τους όπως η διορισμένη δικηγόρος Τσουκαλά προσπαθούν να μας πείσουν και το καλό των ιδεών τους. Λυπάμαι πραγματικά, που πρέπει η κατάσταση να βγει εκτός ορίων για να κατανοήσουν μερικοί ότι τέτοιες ιδεολογίες είναι άκρως επικίνδυνες όχι μόνο εθνικά, αλλά και στο σύνολο της κοινωνίας, καθώς δεν υπάρχει κανένας σεβασμός στην ανθρώπινη ύπαρξη.
Κ.Τ.

Αριστερή, “αλληλέγγυα” και διορισμένη στο υπουργείο Προ - Πο η δικηγόρος που έκαψαν τα συντρόφια στα Εξάρχεια! ΒΙΝΤΕΟ

Στον Άγιο Παντελεήμονα υπάρχουν συμμορίες λαθρομεταναστών που η μία αντιμάχεται την άλλη με τραγικά αποτελέσματα όπως νεκροί και τραυματισμένοι. Δεν υπάρχουν μεγαλύτεροι ρατσιστές από τους ίδιους τους κατατρεγμένους "πρόσφυγες" στον ελλαδικό χώρο, καθώς οι ίδιοι προσπαθούν να επιβληθούν έναντι αλλοεθνών τους. Και μαντέψτε, όταν θα τελειώσουν μ’ αυτούς ποιος θα πάρει σειρά…
Θ.Π.

Ιδού τα ρατσιστικά επεισόδια: Άγριες συγκρούσεις μεταξύ «προσφύγων» στον Άγιο Παντελεήμονα!

19 οι νεκροί στην Δυτική Αττική και ανάμεσα τους και ένα 28χρονο παιδί. Το μόνο που βλέπουμε είναι ένα σόου στην τηλεόραση όπου ο δήμαρχος κατηγορεί τον πρωθυπουργό, η περιφέρεια το δασαρχείο, το δασαρχείο το υπουργείο και ο φαύλος κύκλος καλά κρατεί όπου ο ένας ρίχνει ευθύνες στον άλλον και εντέλει ο μόνος που την πληρώνει για ακόμη μια φορά είναι ο δοκιμαζόμενος ελληνικός λαός να μετρά νεκρούς, τραυματίες και την πλήρη καταστροφή της ιδιοκτησίας του. Εμετικοί και τρισάθλιοι, που προσπαθούν να μας πείσουν ότι ήταν ακραίο καιρικό φαινόμενο. Ποιο; Η βροχή! Δεν ήρθε και ο τυφώνας "κατρίνα" να χτυπήσει την Ελλάδα, βροχές έριξε, που θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί όλα αυτά, αν το κράτος τα χρήματα τα διέθετε στην πρόληψη από φυσικές καταστροφές και όχι σε γκλαμουράτα έργα του Φαλήρου για το θεαθήναι.
Μ.Σ.

Τεράστια η σημασία της Γεωπολιτικής για την επιβίωση των κρατών