Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

Μας έχουν ζαλίσει τόσα χρόνια με την γιορτή του πολυτεχνείου, με την δήθεν γιορτή της δημοκρατίας. Ένα πανηγύρι είναι η γιορτή και όσοι συμμετέχουν οι περιφερόμενες μαϊμούδες του τσίρκου τους. Λέτε για την χούντα κύριοι, η χούντα όμως έφτιαξε τους μισούς δρόμους και μπορείτε να πηγαίνετε στα χωριά σας, εσείς εν αντιθέσει τους καταστρέψατε και όσους φτιάξατε μας βάζετε να τους χρυσοπληρώνουμε λες και το οδικό δίκτυο δεν πρέπει να είναι δωρεάν παροχή από το ίδιο το κράτος.
Μας λένε ότι στην χούντα στέλνανε εξορίες τους αντιφρονούντες, είδαμε και τι κάνουν τους αντιφρονούντες οι δημοκράτες! τους στέλνουν φυλακή με ένα τηλέφωνο στον φίλο τους, τον ψηλό... τον παναθηναϊκάκια. Μας είπατε ακόμη ότι στην χούντα δεν μπορούσες να μιλήσεις και να εκφραστείς ελεύθερα, πείτε μας κύριοι αν εγώ βγω δημόσια και πω πως αισθάνομαι υπερήφανος που είμαι Έλληνας, πώς θα με χαρακτηρίσετε; Η ελευθερία του λόγου που εσείς πρεσβεύετε είναι ταυτόσημη με την στοχοποίηση των ανθρώπων ως φασίστες, για να έρθουν τα τάγματα εφόδου σας να τους διαλύσουν το κεφάλι, τα πόδια, τα χέρια, για να έρθουν οι πληρωμένοι "επαναστάτες" σας να τους φιμώσουν. Αυτή είναι η δημοκρατία σας, λοιπόν;
Ελίνα, Πειραιάς

Πολυτεχνείο 1973 - 2017: 44 Χρόνια Ψέμματα

Στο καφενείο χθες το πρωί μου λέει ο φίλος μου, παλιός αριστερός που ψηφίσε Τσίπρα στις εκλογές που μας πέρασαν, τον είδες τον δικό μου; Πρώτη γραμμή στις πληγείσες περιοχές πήγε να επιτηρήσει να δει τι καλύτερο μπορεί να κάνει με τους ανθρώπους που καταστράφηκαν, αυτό είναι αριστερά μου λέει με περηφάνια! Για κακή του τύχη όμως ήταν ανοιχτή η τηλεόραση στο καφενείο και είχε ΣΚΑΪ όπου ο δήμαρχος Μάνδρας εξαπέλυε δριμύ κατηγορώ στην "πρωθυπουργάρα μας", καθώς έλεγε πως ο Αλέξης ούτε πάτησε το πόδι του να δει τις τεράστιες καταστροφές και συγκεκριμένα αυτός και η Δούρου έμειναν μόνο για δέκα λεπτά στην Εθνική Οδό. Γύρισα κοίταξα τον φίλο μου και του λέω να γιατί είσαι περήφανος, αυτή είναι η αριστερά άλλα λέει ότι είναι και άλλα είναι στην πραγματικότητα. Μόνο η Χρυσή Αυγή ήταν εκεί και την ίδια ημέρα και την επόμενη και όποτε χρειαστεί! Για το μόνο πράγμα που είμαι εγώ περήφανος είναι που ψήφισα Χρυσή Αυγή! Οι υπόλοιποι ας διορθώσουν την ψήφο τους στις επόμενες εκλογές, γιατί τους βλέπω να λένε τι ψήφισαν και ο κόσμος να τους φτύνει.
Δημήτρης, Σέρρες

Είναι αισχροί κι ανάλγητοι: Ο Δήμαρχος Μάνδρας καταγγέλλει ότι ο Τσίπρας δεν μπήκε καν στην πληγείσα περιοχή!

Αν ήταν λαθρομετανάστες οι Έλληνες της Δυτικής Αττικής θα είχαν τρέξει όλοι τους να τους βοηθήσουν, μέχρι και ο ίδιος ο Στρατός θα τους βοηθούσε να καθαρίσουν τους δρόμους, να φτιάξουν τα σπίτια τους, θα τους έφερνε φαγητό. Αν ήταν λαθρομετάναστες θα έκαναν ουρά οι ΜΚΟ ποια θα τους πρωτοβοηθήσει, ενώ θα κατέφθαναν πρωτοκλασάτοι ηθοποιοί του Χόλυγουντ για να δείξουν πόσο φιλεύσπλαχνοι και ανθρωπιστές είναι. Αλλά δυστυχώς γι΄ αυτούς είναι Έλληνες και πρέπει επιτέλους όλοι μας να καταλάβουμε ότι ο μόνος ρατσισμός είναι αυτός κατά των Ελλήνων και ότι θα πρέπει να διώξουμε από τις γειτονιές μας ο,τι ανθελληνικό σκουπίδι τολμά να υποστηρίζει δήθεν αντιφασιστικές οργανώσεις και να πιάνει στο στόμα του την λέξη ανθρωπισμός. Στην πραγματικότητα είναι ανθέλληνες και μισούν θανάσιμα τον άνθρωπο ως οντότητα. Μόνο Χρυσή Αυγή, για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω!
Π. Φ.

Παρεμβάσεις ευρωβουλευτών Χρυσής Αυγής για εξωτερική πολιτική Ε.Ε., off shore, μαύρο χρήμα και διώξεις Χριστιανών - 8 ΒΙΝΤΕΟ