Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017

Πήγανε λέει οι αρχηγοί των πολιτικών κομμάτων στις πληγείσες περιοχές, εγώ ρε παιδιά δεν τους είδα! Πού πήγαν; στην Περιφέρεια; Ούτε ένας τους δεν ήρθε στα σπίτια μας, ότι απέμεινε από αυτά να μας προσφέρει έστω λίγο νερό, λίγα τρόφιμα. Ούτε ρεύμα είχαμε μέχρι πριν λίγες ώρες να βράσουμε μια κατσαρόλα φαγητό και βλέπω τον Μητσοτάκη να φιγουράρει στην γέφυρα με χαμογελάκια και τα τσιράκια του να βγάζει φωτογραφίες να μας πει οτι ήρθε το κοπρόσκυλο.
Εγώ θα το δηλώσω από εδώ, μόνο την Χρυσή Αυγή είδαμε που μας βοήθησαν οι άνθρωποι με τα αυτοκίνητά μας να τα τραβήξουμε από τις λάσπες, μας έφεραν νερό, γιατί ακόμη και για το νερό μας είπανε να πάμε στην Περιφέρεια να πάρουμε. Και πώς να πάμε κύριοι; Έχουμε αυτοκίνητα; Μπράβο στην Χρυσή Αυγή. Σας ευχαριστούμε που είσαστε πάντα δίπλα μας.
Κώστας, Μάνδρα

Η Χρυσή Αυγή στήριξε έμπρακτα τους πληγέντες κατοίκους στην Μάνδρα Αττικής - Φωτορεπορτάζ

Αγαπητοί συναγωνιστές. Βλέπουμε το τεράστιο θράσος του μόνο κατά όνομα Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα σε στημένο διάγγελμα, να εξαγγέλλει διανομή χρηματικού οικονομικού μερίσματος σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες του πληθυσμού, τώρα όπως είπε που η οικονομία υπεραποδίδει. Μα καλά για τόσο ηλίθιους μας περνάνε; Δεν βλέπουμε γύρω μας τι γίνεται; Σε αυτή την χώρα ζούμε. Το υποτιθέμενο μέρισμα είναι αποτέλεσμα υπερφορολόγησης και στην πλήρη εφαρμογή του μνημoνίου της αριστεράς. Όπως η κυβέρνηση του Τζέφρυ Παπανδρέου είχε δώσει παράνομη επιδότηση σε σκηνίτες και δενδρίτες αλλοδαπούς παράνομους μετανάστες, έτσι τώρα η δωσίλογη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ετοιμάζεται να δώσει τα χρήματα του ματωμένου πλεονάσματος σε αλλοδαπούς. Ήμουν κάποιες φορές στον ΟΓΑ σε ουρά πίσω από πακιστανούς, σύριους, ιρακινούς, αφγανούς, αλβανούς και βούλγαρους. Αλβανός γείτονας μου που γνωρίζω, επαγγελματίας άνεργος με κάρτα ανεργίας, με τρία παιδιά που φοιτούν δωρεάν σε Ελληνικό σχολείο και με την γυναίκα του να κάνει μαύρα μεροκάματα, λαμβάνει όλα τα κοινωνικά επιδόματα που θα έπρεπε να παίρνει ένας άνεργος Έλληνας συμπατριώτης μας. Όταν η Χρυσή Αυγή τάιζε τους Έλληνες με δωρεάν διανομή τροφίμων ο λαθροκαμίνης την σταμάταγε με Εισαγγελείς και Αστυνομία. Και μια και αναφέρθηκα στον αποτυχημένο Δήμαρχο να επισημάνω ότι στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ ο Καμίνης πήρε μόλις 23.500 ψήφους. Με τέτοιο χαμηλό ποσοστό δεν μπορεί να παραμένει άλλο Δήμαρχος. Επιδόματα αποκλειστικά για Έλληνες θα υπάρχουν μόνο με την Χρυσή Αυγή στην εξουσία. Ζήτω η Νίκη!
Με Τιμή Μαρίνα Π.
Οικονομολόγος, Αθήνα


Το ομολογεί ακόμα και η “Αυγή”: Μεγάλο φιάσκο οι προστατευόμενοι ψευδομάρτυρες

Κυρία Δούρου μας ακούτε άραγε από εκεί ψηλά; Από τα γραφεία της περιφέρειας τα ανακτορικά; Βλέπετε τουλάχιστον από το μεγάλο ανοικτό σας παράθυρο τις τραγικές εικόνες και τα τριτοκοσμικά αποτελέσματα των έργων σας στην Μάντρα, στην Νέα Πέραμο; Εμείς πάντως δεν σας βλέπουμε, δεν σας ακούμε πουθενά! Γιατί, αναρωτιόμαστε πραγματικά!
Κατερίνα Κ.

Αντιδρούν οι κάτοικοι της Λέσβου στην έξαρση της λαθρομετανάστευσης και προχωρούν σε γενική απεργία