Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

Ούτε τηλεόραση ανοίγω, ούτε εφημερίδες αγοράζω, ούτε ραδιόφωνο ακούω. Δεν θέλω να δίνω δραχμή στα παπαγαλάκια των μνημονίων, στους προπαγανδιστές της Μέρκελ και του Τσίπρα. Και αυτό συμβουλεύω να κάνει ο καθένας από εμάς, γιατί με το να τους ακούς και να τους διαβάζεις συνέχεια πέρα ότι σου γεμίζουν με ψέματα το μυαλό σε ρίχνουν σε βαθιά κατάθλιψη. Κάθε Τετάρτη αγοράζω την εφημερίδα της Χρυσής Αυγής και ενημερώνομαι μόνο από το σάιτ μας, κατά τα άλλα τι είπε ο τάδε και ο δείνα και τι σαβούρα αναπαράγεται στους δέκτες μας ποσώς με ενδιαφέρει. Μόνο Χρυσή Αυγή και τέλος!

Λευτέρης

Δημοσιογραφικός τραγέλαφος: Ανακάλυψαν «αποχώρηση» από την Χρυσή Αυγή δύο εβδομάδες μετά την διαγραφή!

Τρέμουν στην βουλή για την άνοδο της Χρυσής Αυγής και το αποδεικνύουν καθημερινά. Όπως ο Τσακαλώτος που έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου στην ΝΔ ότι ακολουθεί το πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής για να κλέψει ψήφους αλλά παρόλα αυτά η Χρυσή Αυγή μένει σταθερή αξία στο εκλογικό αποτέλεσμα όπως αυτό αποτυπώνεται στις δημοσκοπήσεις. Περαστικά σας και θα έρθει και η ώρα σας λαμόγια.
Κατερίνα Μ.

Ομολογία απόγνωσης Τσακαλώτου μέσα στην Βουλή: Ό,τι και να κάνουμε, η Χρυσή Αυγή δεν πέφτει! ΒΙΝΤΕΟ

Κοινωνικό μέρισμα μας λένε αφού μας ήπιαν το αίμα, τώρα μας πετάνε πέντε ψίχουλα και μας λένε πάρτε μπόνους, επειδή ακόμη δεν πεθάνατε από τα εξαντλητικά μέτρα. Μέρισμα επιβίωσης θα έπρεπε να λέγεται, όποιος κατάφερε να περάσει στον επόμενο γύρο παίρνει δωράκι το οποίο θα χιλιοπληρώσει με τα νέα μέτρα. Και βγαίνουν και οι τσαρλατάνοι της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ να πάρουν το μέρος μας, μα καλά μας δουλεύουν; Οι πρώτοι που μας έσπρωξαν στον κατήφορο της φτώχειας ήταν, τώρα κάνουν και διδάγματα περί ηθικής; Έλεος πια!
Δημήτρης, Παγκράτι

Κοινωνικό μέρισμα: Ο Τσίπρας αφού αφαίμαξε τους Έλληνες, δίνει... φιλοδώρημα


Διαβάστε περισσότερα: