Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

Οι Έλληνες λένε ότι έχουν κοντή μνήμη. Αυτό σε καμιά περίπτωση δεν ισχύει για τους Έλληνες Εθνικιστές και πατριώτες της Χρυσής Αυγής. Με τον άθλιο νόμο του άθεου πρώην Υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ Παρασκευόπουλου, έχουν αποφυλακιστεί χιλιάδες ποινικοί κυρίως αλλοδαποί κρατούμενοι. Τα αποτελέσματα τραγικά με πρόσφατο παράδειγμα την δολοφονία του δικηγόρου Ζαφειρόπουλου από μέλος της αλβανικής μαφίας που έκανε χρίση της ευεργετικής διάταξης του νόμου Παρασκευόπουλου. Αυτό και αν είναι το θέατρο του παράλογου.

Ο νεοδημοκράτης Ζαφειρόπουλος να πέφτει νεκρός από σφαίρα ενός αλβανού κακοποιού στον οποίο τα σύνορα της χώρας άνοιξε ο πρώην αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας ο προδότης Σαμάρας. Τίποτα από αυτά δεν ίσχυσε όταν ολόκληρο το κλεπτοκρατικό τόξο για τις ιδέες τους και μόνο και μετά από παρότρυνση των αμερικανοσιωνιστών για να πέσουν τα τρομερά ποσοστά του Εθνικιστικού Κινήματος, φυλάκισαν εντελώς άδικα τον Αρχηγό και τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Δυστυχώς για τα άθλια ανδρείκελα και προδότες που κυβερνούν σήμερα, οι Έλληνες Εθνικιστές έχουμε και μνήμη και κρίση.

Ο καιρός γαρ εγγύς. Το αύριο της Ελλάδας ανήκει στην Χρυσή Αυγή. Ζήτω η Νίκη.

Με Τιμη,
Γιαννης Π. Αθήνα



Στην Πολωνία 60.000 Πολωνοί γιόρτασαν την Εθνική τους Ανεξαρτησία και διαδήλωσαν κατά της παγκοσμιοποίησης και της κονιορτοποίησης των εθνών. H εκδήλωση των Εθνικιστών επισκίασε μέχρι και τις επίσημες εκδηλώσεις από θέμα συμμετοχής και παλμό. Τα έθνη της Ευρώπης εγείρονται και προετοιμάζονται να δώσουν την τελική μάχη για να πάρουν τις Πατρίδες τους πίσω. Όσο και να κλαίγονται οι φιλελεύθεροι απάτριδες, όσο και να σκούζουν οι αριστεροί διεθνιστές το ποτάμι της Νέμεσεως δεν γυρίζει πίσω, ο Εθνικισμός των Λαών θα νικήσει την Δικτατορία των τραπεζιτών πανηγυρικά και αμετάκλητα. Ζήτω η Νίκη!
Κωνσταντίνος Ζ.

Στα Τρίκαλα σαράντα γραφικοί ανάρτησαν πανό που έγραφε "ανεπιθύμητος" για τον Αρχηγό του τρίτου κόμματος. Για αυτούς τους σαράντα είναι ανεπιθύμητος ο Αρχηγός ενός κόμματος που αντιπολιτεύεται όλα αυτά τα αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης, είναι ανεπιθύμητος αυτός που έβαλαν φυλακή γιατί τόλμησε και τα έβαλε με το κατεστημένο που καταβροχθίζει το μεδούλι των Ελλήνων. Είναι ανεπιθύμητος αυτός που λέει ότι πρέπει να καπνίσουν ξανά τα Ελληνικά εργοστάσια και προτεραιότητα σε όλα πρέπει να έχουν οι Έλληνες και μετά οι υπόλοιποι.
Οι σαράντα γραφικοί δεν έκαναν όμως το ίδιο για την ΝΔ ή το ΠΑΣΟΚ που έχουν κατακλέψει τους πάντες και χρωστούν διακόσια εκατομμύρια ευρώ ο κάθε ένας. Δεν έκαναν το ίδιο για το ΣΥΡΙΖΑ που δυο χρόνια που κυβερνάει δεν ακούμπησε κανέναν από αυτούς και συνεχίζει τις ίδιες εγκληματικές πολιτικές. Προφανώς αυτοί οι σαράντα γραφικοί έχουν τα ίδια αφεντικά με τους προαναφερόμενους πολιτικάντηδες και όλοι μαζί ενωμένοι μας πολεμούν. Δεν θα τους περάσει όμως! Ζήτω η Χρυσή Αυγή!
Γεώργιος Κ.