Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

Πήγε ο Κοτζιάς να συναντήσει τον Ερντογάν και δεν φτάνει που οι τούρκοι δεν τηρήσαν το πρωτόκολλο περί σημαίας, καθώς στην αίθουσα δεν υπήρχε πουθενά η ελληνική, σαν ευχαριστώ ο Κοτζιάς τον κάλεσε στην Αθήνα. Μάλιστα, ήταν πολύ χαρούμενος ,γιατί καθώς είπε ο σουλτάνος είναι ένας σπουδαίος ηγέτης. Αυτό θα πει υπουργός εξωτερικών της Ελλάδας τα τελευταία 40 έτη, όπου σαν τους προηγούμενους μπροστά στην τουρκική προκλητικότητα αντιδρά με τεμενάδες και χασκόγελα!
Θανάσης, Αθήνα

Και τώρα τι θα κάνουμε χωρίς παραπληροφόρηση;

Πέραν των εγκληματικών ενεργειών που μπορούν να καλυφθούν με το νομοσχέδιο περί αλλαγής φύλου, όπως άλλωστε φάνηκε με το πρόσφατο γεγονός όπου ένα «trans» άτομο που αυτοπροσδιορίζεται ως «γυναίκα», βίασε ένα 10χρονο κορίτσι σε γυναικείες τουαλέτες στις ΗΠΑ, προκύπτουν κι άλλα ζητήματα. Όπως π.χ. το ζήτημα της στράτευσης, δηλαδή αν εγώ θέλω να μην πάω στο στρατό, τι κάνω; Μια δήλωση περί αλλαγής ταυτότητας φύλου και απαλλάσσομαι! Καθημερινά υπάρχουν ειδήσεις από παραβατικές συμπεριφορές που είναι απόρροια του συγκεκριμένου νομοσχεδίου. Περαστικά μας.
Έλενα Θ.

«Τρανσέξουαλ» βίασε 10χρονη σε γυναικείες τουαλέτες στις ΗΠΑ, κάνοντας χρήση νόμου «αλλαγής ταυτότητας φύλου»!

Για όλους εμάς, επιβάλλεται να βγάλουμε ηλεκτρονικό εισιτήριο για να είμαστε νόμιμοι απέναντι σε κάποιον έλεγχο που θα μας γίνει. Όλοι αυτοί οι λαθρομετανάστες όμως που μπαίνουν τζάμπα καθημερινά, αυτοί δεν επιβαρύνουν τα ΜΜΜ; Και να ρωτήσω το εξής, αν εγώ βρισκόμουν παράνομα π.χ. στο Μπαγκλαντές θα μου παρείχαν δωρεάν μεταβίβαση, στέγη και φαγητό ή αυτό που θα αντίκριζα θα ήταν η χατζάρα; Η... πολύ δημοκρατία γίνεται καθεστώς αναρχίας.
Χρήστος, Γιάννενα

Το όνομα “Χρυσή Αυγή”, ο σατανισμός και μια απάντηση στην λάσπη