Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

Δεν γλύτωσαν την ξεφτίλα στο κλεφτοΠασόκ: Πάει το όνειρο της εξ αποστάσεως ψηφοφορίας

Σε μεγάλο κάζο, σαν αυτό που έπαθε και η ΝΔ στις δικές της εσωκομματικές εκλογές (αν όχι μεγαλύτερο), εξελίσσεται η διαδικασία των εκλογών για την ανάδειξη αρχηγού στο υπό εκκόλαψη μόρφωμα του «νέου κυοφορούμενου φορέα της Κεντροαριστεράς», αφού σαν βόμβα έπεσε στην κεντροαριστερά η απάντηση της Vodafone στην επιτροπή Αλιβιζάτου.
H εταιρεία απάντησε ότι δεν μπορεί να αναλάβει την εξ αποστάσεως ψήφο και ότι δύναται να αναλάβει μόνο συμβατικές κάλπες για την εκλογή αρχηγού.
Προσθέτει, μάλιστα, ότι θα είναι έτοιμη για να καλύψει την online διασύνδεση (στις συμβατικές κάλπες) όχι στις 5 Νοεμβρίου 2017 που αποφάσισαν οι υποψήφιοι της Κεντροαριστεράς, αλλά στις... 5 Φεβρουαρίου 2018!
Επιπλέον η εταιρεία ζητά το ποσό των 900.000 ευρώ συν ΦΠΑ για την online διασύνδεση, ώστε να εγγυηθεί το αδιάβλητο της εκλογής και να μην υπάρξουν διπλοψηφίσεις. Ας σημειωθεί ότι η επιτροπή για την εκλογή νέου αρχηγού στην κεντροαριστερά έχει ήδη έτοιμα τα εκλογικά κέντρα και τα εκλογικά τμήματα, παρά το γεγονός ότι ακόμη και ο αριθμός των καλπών αποτελεί σημείο τριβής μεταξύ των υποψηφίων προέδρων.
Του… χρόνου, δηλαδή, και κοντά στο… καρναβάλι υποστηρίζει η συγκεκριμένη εταιρεία ότι θα μπορεί να εξυπηρετήσει το… εκλογικό μασκαραλίκι των… θεατρίνων – κρετίνων του ΠΑΣΟΚ και των άλλων κεντροαριστερών ναυαγίων, οι οποίοι δεν είναι ικανοί ούτε μια στοιχειώδη εκλογή αρχικαρεκλάρχη να φέρουν εις πέρας με στοιχειώδη επιτυχία.
Και όμως, αυτούς τους απίθανους τύπους και το αγέννητο ακόμα μόρφωμά τους οι στημένες δημοσκοπήσεις τους προωθούν ασύστολα. Το μόνο που θα καταφέρουν θα είναι να εκτεθούν ανεπανόρθωτα και αυτές…
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ