Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

Χρήστος Παππάς: Δεν παραδίδουμε την Θράκη στους τουρκοπράκτορες και τους εγχώριους συνεργάτες τους! ΒΙΝΤΕΟ

Καταπέλτης προς το εθνοπροδοτικό πολιτικό σύστημα ήταν ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς από το βήμα της Βουλής, καταγγέλλοντας την τροπολογία για την νομιμοποίηση των "τουρκοσυλλόγων" στην Θράκη.
Ακολουθεί ολόκληρη η ομιλία:

Προτού τοποθετηθώ επί του Νομοσχεδίου, θέλω να κάνω μια σύντομη αναφορά στην περιβαλλοντική καταστροφή η οποία προκλήθηκε στον Σαρωνικό, και με την οποίαν μετεβλήθη σε νεκρά θάλασσα. Πολλά παραμένουν τα «γιατί» που ζητούν απαντήσεις από την κυβέρνηση. Ποιος καλύπτει τους ιδιοκτήτες του πλοίου; Γιατί ήταν το πλοίο αγκυροβολημένο για τρεις μήνες με γεμάτο φορτίο; Τι έκανε το λιμεναρχείο τρεις ολόκληρους μήνες; Η υπόθεση της ρύπανσης του Σαρωνικού αποτελεί μεγάλο έγκλημα και για έναν επιπλέον λόγο. Επειδή συνέβη σ’ έναν, κατ’ εμάς, θα έπρεπε να είναι προστατευόμενος και πλήρως αξιοποιημένος, θαλάσσιο αρχαιολογικό χώρο, τον χώρο της Σαλαμίνας. Το θέμα της βύθισης του πλοίου Αγία Ζώνη ΙΙ δεν είναι μόνο περιβαλλοντικό, είναι και πολιτικό και οικονομικό. Και δεν υπήρξε καμία παραίτηση, έστω για την χαμένη τιμή της κυβέρνησης.
Και ενώ έστω με μεγάλη καθυστέρηση, η υποτίθεται ευαίσθητη σε θέματα περιβάλλοντος και οικολογίας κυβέρνηση προσπαθούσε να διαχειριστεί επικοινωνιακά και μόνο το θέμα, οι ένοχοι βρέθηκαν από τον οικολόγο συνεργαζόμενο υπουργό, Γεώργιο Τσιρώνη, ο οποίος είπε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ το αμίμητο, που μόνο υπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ θα μπορούσε να πει, ότι ένοχος είναι η κακούργα η κοινωνία, θυμίζοντας σε όλους μας τις μελό ασπρόμαυρες ταινίες της δεκαετίας του ’60. Το έγκλημα στον Σαρωνικό έχει να κάνει με το απόστημα της Μεταπολίτευσης που λέγεται λαθρεμπόριο καυσίμων και σχέσεις των λαθρεμπόρων και με τους πυλώνες της εξουσίας, δηλαδή εκτελεστική (κυβερνήσεις, ελεγκτικοί μηχανισμοί), δικαστική (επίορκοι δικαστές, ατιμωρησία) και νομοθετική, (σχέσεις με κόμματα και βουλευτές). Αυτή την βρωμιά, αυτό το απόστημα, όπως και άλλα τα οποία ταλανίζουν την πολιτική και οικονομική ζωή των Ελλήνων, θα καθαρίσει η Χρυσή Αυγή. Όταν θα έχουμε την δύναμη, θα ξεβρωμίζει ο τόπος, και όχι μόνο ο Σαρωνικός.
Στο τρέχον  νομοσχέδιο, μια πονηρή τροπολογία σε νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης φέρνει η κυβέρνηση με σκοπό την «νομιμοποίηση» των τουρκοσυλλόγων οι οποίοι ασκούν επιθετική προπαγάνδα για απόσχιση της Θράκης μας και προσάρτησή της στην Τουρκία. Συγκεκριμένα, με την τροπολογία προβλέπεται ότι «προστίθενται εδάφια στην παράγραφο 1 του άρθρου 758 του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας ώστε να χωρεί αίτηση ανάκλησης ή μεταρρύθμισης οριστικής απόφασης ακούσιας δικαιοδοσίας μετά την έκδοση οριστικής απόφασης του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, με την οποία διαπιστώθηκε παραβίαση του δικαιώματος που αφορά τον δίκαιο χαρακτήρα της διαδικασίας που τηρήθηκε ή διάταξης ουσιαστικού δικαίου της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου. Με το άρθρο τίθεται μεταβατική διάταξη».
Εκ πρώτης αναγνώσεως η τροπολογία μοιάζει «αθώα», όμως στην ουσία της φωτογραφίζει μία πολύ συγκεκριμένη υπόθεση. Πρόκειται για την υπόθεση της παράνομης οργάνωσης με την επωνυμία «Τουρκική Ένωση Ξάνθης». Την συγκεκριμένη οργάνωση είχε αρνηθεί να αναγνωρίσει ο Άρειος Πάγος, με το σκεπτικό ότι είναι απαράδεκτος ο όρος «τουρκική», λογικό, αφού οι μόνοι τούρκοι στην Θράκη είναι οι υπάλληλοι του τουρκικού προξενείου. Οι τουρκόφρονες πράκτορες είχαν προσφύγει τότε στο ΕΔΑΔ και εκεί με την συμβολή ενός ανθρώπου του Σημίτη και του Σόρος, του Ροζάκη, κατάφεραν να αποσπάσουν μία απόφαση που λέει ότι παραβιάστηκε το δικαίωμά τους να ιδρύσουν σύλλογο. Για να μην κάνουν λόγο κάποιοι για «θεωρίες συνωμοσίας», ο Ροζάκης είναι μέλος του ΔΣ του εν Ελλάδι ιδρύματος Σόρος, με ονομασία SolidarityNow, και παράλληλα ήταν στα ψηφοδέλτια του κόμματος «Ποτάμι», το οποίο ως γνωστόν είναι το κόμμα του Σημίτη στην Ελλάδα.
Ο Άρειος Πάγος απέρριψε αυτή την απόφαση του ΕΔΑΔ και η υπόθεση έκλεισε, με το αιτιολογικό ότι η απόφαση του ΕΔΑΔ δεν αποτελεί κάποιο νέο στοιχείο που να καθιστά αναγκαία την αναψηλάφηση της υποθέσεως. Αυτό ήταν απολύτως λογικό, αφού δεν τους αρνήθηκε κανείς την ίδρυση συλλόγου, όπως λέει η απόφαση Ροζάκη, αλλά τους απαγορεύτηκε η χρήση ενός παραπλανητικού, ψευδούς και εθνικώς επιζήμιου όρου στο όνομα του συλλόγου. Τώρα με την τροπολογία της κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ οι εγκάθετοι του τουρκικού προξενείου αποκτούν το δικαίωμα εκ νέου προσφυγής στο ΕΔΑΔ με αίτημα την οριστική αναγνώριση και την εφαρμογή της προηγούμενης απόφασης του ΕΔΑΔ. Αυτό ουσιαστικά ανοίγει τον ασκό του Αιόλου προκειμένου να ιδρυθούν δεκάδες «τουρκικοί» σύλλογοι για να πιέζουν για την απόσχιση εθνικού εδάφους.
Μετά την αναγνώριση της «Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης», θα ακολουθήσουν βεβαίως και οι αναγνωρίσεις δήθεν «Μακεδονικών» Ενώσεων, που θα στήσουν οι Σκοπιανοί, και εν συνεχεία η διεκδίκηση για την ύπαρξη «μακεδονικής» μειονότητας! Για να δικαιωθούν επιτέλους οι αγώνες των εαμοβουλγάρων και των συμμοριτών που ζητούσαν ‘’Αυτόνομη Μακεδονία και Θράκη’’.
Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, από την είσοδό του στην Ελληνική βουλή, τον Μάιο του 2012, έχει σταθερά και αταλάντευτα εκφρασμένες θέσεις για όλα τα εθνικά ζητήματα, οι οποίες έχουν εγκριθεί από το 8ο συνέδριό του.
Αλλά και το Εθνικό Συμβούλιο του Λαϊκού Συνδέσμου το οποίο συνεδρίασε στις 17 Δεκεμβρίου 2016 αποφάσισε ξεκάθαρα και απερίφραστα ότι εις ό,τι αφορά την τουρκική απειλή, πρέπει η Ελλάς να λάβει ξεκάθαρη θέση με ένα Eλληνικό casus belli, το οποίο θα ψηφιστεί από την Ελληνική Βουλή, απέναντι στις διεκδικήσεις των Τούρκων στο Αιγαίο μας καθώς και στην απειλή του Ερντογάν ότι θα φέρει στην Πατρίδα μας εκατομμύρια πρόσφυγες και λαθρομετανάστες, όπως και πράττει, και θεωρούμε αυτονόητο το δικαίωμα βάσει του Διεθνούς Δικαίου της επεκτάσεως των χωρικών μας υδάτων στα 12 μίλια και την ανακήρυξη της Ελληνικής ΑΟΖ.
Καταγγέλλουμε τους πράκτορες της τουρκικής προπαγάνδας στην Θράκη, οι οποίοι αποθρασύνονται κάθε ημέρα και περισσότερο και απαιτούμε από το ελληνικό Κράτος και τις Αρχές του να κλείσουν το τουρκικό προξενείο, η δράση  του οποίου υπερέβη τον ρόλο μίας διπλωματικής αποστολής. Ομοίως, στο ζήτημα των Σκοπίων και της ονομασίας τους η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ παραμένει σταθερή στο σύνθημά της, της δεκαετίας του ’90 “ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ” και καταγγέλλει τις υπόγειες διαδρομές του πολιτικού κατεστημένου όλων των παρατάξεων για μια λύση αντεθνική. Η Μακεδονία ήταν, είναι και θα είναι Ελληνική και μόνο!
Απαιτούμε επίσης την επίσημη αναγνώριση της Ελληνικής Εθνικής μειονότητος, η οποία ζει στο κράτος των Σκοπίων, την ύπαρξη της οποίας είχε με δημόσιες δηλώσεις του ομολογήσει ο ίδιος ο πρόεδρος των Σκοπίων, Γκλιγκόροφ.
Απαιτούμε από την Ελληνική κυβέρνηση την πρέπουσα απάντηση στην αλβανική επιθετικότητα κατά του Ελληνισμού της Βορείου Ηπείρου και την ενεργοποίηση του πρωτοκόλλου της Κέρκυρας της 17ης Μαΐου 1914, σύμφωνα με το οποίο η Αλβανία έχει αναγνωρίσει την αυτονομία της Βορείου Ηπείρου και το αυτοδιοίκητο των Ελλήνων σε εκπαιδευτικό, γλωσσικό και θρησκευτικό επίπεδο, με το πρόσθετο δικαίωμα να έχουν οι Βορειοηπειρώτες δικές τους αστυνομικές αρχές.
Καταγγέλλουμε ακόμη τις συνομιλίες για την… λύση του προβλήματος της Κύπρου μας, το οποίο είναι πρόβλημα κατοχής και εισβολής ξένου κράτους σύμφωνα με επίσημες αποφάσεις του ΟΗΕ. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η Κύπρος πρέπει να παραμείνει ένα ενιαίο κυρίαρχο κράτος και να μην περιοριστεί ο Ελληνισμός της μεγαλονήσου στον ρόλο μίας κοινότητας της νήσου. Να μην γίνει από ανεξάρτητο κράτος μια κοινότητα.  Κάθε λύση διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας αποτελεί διχοτόμηση και είναι εθνικά απαράδεκτη.
Στο μείζον για την βιολογική υπόσταση του Έθνους μας και την ασφάλεια των Ελλήνων, ζήτημα της μεταναστευτικής εισβολής, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει καταθέσει στην Βουλή από τις 18/3/2016 νόμο για την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης, σύμφωνα με τον οποίο θα πρέπει να θεωρείται ποινικό αδίκημα η παράνομη είσοδος αλλοδαπών στην Πατρίδα μας και να επιβάλλονται αυστηρές ποινές καθείρξεως σε όσους διακινούν πολίτες τρίτων χωρών με σκοπό την παράνομη είσοδο τους στο Ελληνικό έδαφος. Καταγγέλλουμε την πολιτική των “ανοικτών συνόρων”, η οποία απειλεί άμεσα την εθνική μας συνοχή και απαιτούμε την φύλαξη των συνόρων, χερσαίων και θαλασσίων, από τις Ένοπλες Δυνάμεις μας, τα Σώματα Ασφαλείας και Τάγματα Εθνοφυλακής.
Η Χρυσή Αυγή συνεχίζει να ενοχλεί το σύστημα αριστερών και νεοφιλελεύθερων δεξιών, επειδή μάχεται για Πατρίδα - Θρησκεία και Οικογένεια. Η μοναδική ελπίδα για μια μεγάλη ανατροπή είναι το σύγχρονο Λαϊκό Επαναστατικό Εθνικιστικό Κίνημα της Χρυσής Αυγής.