Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

Το λογικό δεν θα ήταν η ΕΡΤ να ρίχνει μαύρο στην Νέα Δημοκρατία και όχι στην Χρυσή Αυγή; Στο κάτω κάτω επί ημερών ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Δημάρ έκλεισε η συχνότητά της. Όμως βλέπουμε πως ο - και καλά- ορκισμένος εχθρός της, έχει καταστεί επιστήθιος φίλος της και το μόνο που την βασανίζει είναι ο λόγος της Χρυσής Αυγής.
Αν το πραγματικό ζήτημα ήταν ιδεολογικό θα έπρεπε να αποκλείουν τις φωνές που κατάργησαν την πολυφωνία στην πράξη. Αλλά όχι, τους φταίει η Χρυσή Αυγή και γιατί; Γιατί είναι η μόνη δύναμη που μπορεί να αφυπνίσει αυτόν τον λαό και να τον οδηγήσει έξω από τα μνημόνια σ΄ ένα μέλλον που θα ανήκει στους Έλληνες και στα παιδιά τους.
Φ.Τ.
Το απόλυτο μίσος κατά της Χρυσής Αυγής των Ελλήνων και το μαύρο της ΕΡΤ - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου
Καλά δεν περίμενα και κάτι καλύτερο από τον Σύριζα και γι΄αυτό δεν μου έκανε καμία εντύπωση όταν είδα την νεολαία του σύριζα αγκαλιά με πακιστανούς στον ηλεκτρικό της Ν. Ιωνίας. Άλλωστε πρέπει κάπως να κάνει άνοιγμα στους ψηφοφόρους του γιατί το μόνο σίγουρο είναι ότι ψήφο από Έλληνα δεν θα πάρει ο Τσίπρας και η αριστερή παρέα του!
Κωνσταντίνος, Πατήσια
Κλοπή! Ο Σύριζα... απαλλοτρίωσε τους πακιστανούς του κλεφτοΠασόκ
Είναι γνωστό πως η επιτομή της φασιστικής συνθηματολογίας είναι «Μην σπάτε τα αμάξια του κόσμου» και στο άκουσμα τέτοιων συνθημάτων οι αντιφασίστες τσακίζουν τον κοσμάκη για να τους δείξουν τι εστί αριστερή πρόοδος και δημοκρατία. Σαν σκεπτόμενος άνθρωπος δεν χρειάζεσαι πηγές ούτε αναφορές σε θεωρίες συνωμοσίας, απλά κοινή λογική ώστε να δεις πως ό,τι δεν μπορεί να καταστρέψει το κράτος ώστε να επιβάλλει την παγκόσμια δουλεία, το αναλαμβάνει το παρακράτος και με μεγάλη επιτυχία. Έτσι, δεν έχει σημασία τι λες, ποιος είσαι και τι πιστεύεις, σημασία γι΄αυτούς έχει να πνίξουν οποιαδήποτε αντίθετη φωνή στα σχέδια τους και να καταστρέψουν και το παραμικρό ίχνος ιδιοκτησίας, ώστε να πετύχουν τα σχέδια των εντολοδόχων τους. Η μόνη λύση είναι να στηρίξουμε την Χρυσή Αυγή. Πρέπει με οποιοδήποτε κόστος να ανατρέψουμε αυτήν την σύγχρονη τυραννία.
Μάνος, Πέραμα
Οικονομικοί αναλυτές προβλέπουν επέκταση ή νέο Μνημόνιο μετά τον Αύγουστο του 2018