Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

Καλησπέρα Συναγωνιστές, θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια σε όλους όσους βρέθηκαν χθες στο Πέραμα και έστειλαν ηχηρό μήνυμα σε κράτος και παρακράτος. Θα ήθελα και εγώ να είμαι δίπλα σας, αλλά δυστυχώς επαγγελματικές υποχρεώσεις και το γεγονός ότι ζω στα Γρεβενά, με εμπόδισαν από το να βρεθώ μαζί σας.
Αναρωτιέμαι αν μία από τις δεκάδες επιθέσεις που έχουν δεχτεί Συναγωνιστές και γραφεία της Χρυσής Αυγής, είχε συμβεί εναντίον άλλου κόμματος και δη του "συνταγματικού τόξου" τι θα είχε γίνει; Θα είχαν συλληφθεί εν ριπή οφθαλμού οι αλήτες των Εξαρχείων ή όχι; Αλλά στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής δεν πειράζει... Οι "αντιφασίστες" έχουν το ακαταδίωκτο στο ψευδοκράτος της αριστεράς.
Λ. Α.

Θα υπάρξει παρέμβαση Εισαγγελέα; Η Γ.Γ. κατά του Ρατσισμού, Γιαννακάκη, στοχοποιεί και απειλεί Έλληνα Γονέα!

Διάβασα σε ένα παραπολιτικό σχόλιο ότι ο Κουρουμπλής απείλησε τον Τσίπρα ότι αν τον "παραιτήσει", τότε ο πρώην υπουργός του Πασόκ θα ανεξαρτητοποιηθεί. Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια, αλλά το αμφισβητεί κανείς; Αυτή είναι η ηθική των πολιτικάντηδων αριστερών, δεξιών και κεντρώων. Καθόλου δεν τους ενδιαφέρει αν καταστράφηκε οικολογικά ολόκληρη η Αττική και επλήγησαν ανεπανόρθωτα οι επαγγελματίες της περιοχής. Ούτε φυσικά αναγνωρίζουν και παραδέχονται τις ελλείψεις, τις καθυστερήσεις και την ανικανότητα τους. Τον λαό τον έχουν γραμμένο... Πάνω από όλα η καρέκλα και η εξουσία! Να μην αγχώνονται όμως... Αργά ή γρήγορα ο ελληνικός Λαός θα... παραιτήσει τον Κουρουμπλή, τον Τσίπρα και όλους τους άχρηστους και εθνομηδενιστές πολιτικάντηδες.
Τηλέμαχος Π.

Πνίγεται η Λέσβος - Οργή των κατοίκων για την παρουσία χιλιάδων λαθρομεταναστών στο νησί
Βεβήλωσαν οι αλήτες το Μνημείο του Αθάνατου Ήρωα της Ελληνικής Επανάστασης, Αλέξανδρου Υψηλάντη. Και ο λαθροδήμαρχος Καμίνης τι κάνει; Εδώ και έναν μήνα έχουν βάψει το Μνημείο του Ήρωα στο πεδίο του Άρεως οι αναρχοκομμουνιστές. Ο γραφικός Καμίνης τρέχει πίσω από τους λαθρομετανάστες και ράβει κοστούμι για αρχηγός στο κλεφτοΠασόκ. Μόνο όταν εκλέξουμε Έλληνα Εθνικιστή δήμαρχο στην Αθήνα θα μπει τάξη στην πρωτεύουσα. Ειδάλλως θα παραμένει μια χαβούζα!
Π. Ν.

Οι πιθανές συνέπειες από το δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία του ιρακινού Κουρδιστά