Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017

Με αυτούς συνδιαλέγεται ο Κοτζιάς: Οι σκοπιανοί εμφάνισαν χάρτη με το ψευδοκράτος τους μέχρι την Θεσσαλία!

Δεν έχουν τέλος οι προκλήσεις των σκοπιανών, οι οποίοι συνεχίζουν να διαστρεβλώνουν την Ιστορία και να προχωρούν σε ανεκδιήγητες και ανιστόρητες αλυτρωτικές κορώνες.

Το δικαίωμα στις προκλήσεις βέβαια σε αυτό το ψευδοκράτος το έχουν δώσει διαχρονικά οι ανύπαρκτες ελλαδικές κυβερνήσεις και η διαρκής υποτακτική και υποχωρητική εξωτερική πολιτική της χώρας.

Η τελευταία ανθελληνική πρόκληση των σκοπιανών πραγματοποιήθηκε στο Τορόντο, όπου ο γενικός πρόξενος των σκοπιανών, Jovica Palacevski σε αλυτρωτική εκδήλωση του Ilinden Picnic 2017 παρουσίασε χάρτη με την "Μακεδονία του Αιγαίου", που δείχνει το ψευδοκράτος να έχει φτάσει ως την... Θεσσαλονίκη και την Θεσσαλία!
Ο υπουργός Εξωτερικών, Κοτζιάς που αρέσκεται να υποδέχεται τους σκοπιανούς και κάνει λόγο για καλή συνεργασία μεταξύ των δυο χωρών και συμφωνία για το όνομα αρκέστηκε στο να καταγγείλει με ανακοίνωση την συμμετοχή του Palacevski στην εκδήλωση.
Μάλιστα στο τέλος της ανακοίνωσης του υπουργείου υπάρχει και νουθεσία προς τους "καλούς γείτονες", καθώς αναφέρεται: "Η εγκατάλειψη του αλυτρωτισμού, ο σεβασμός των συνόρων και η έμπρακτη τήρηση των αρχών της καλής γειτονίας αποτελούν απαραίτητες προϋποθέσεις για την ευόδωση των ευρωατλαντικών φιλοδοξιών της πΓΔΜ".
Είναι πασιφανές ότι συνεχίζεται η υποχωρητική εξωτερική πολιτική απέναντι στους σκοπιανούς που δεν σταματάνε ούτε λεπτό να επιβουλεύονται την Ιστορία, τα Εθνικά μας σύμβολα και τα εδάφη μας.
Η μοναδική απάντηση που τους αρμόζει είναι μία και είναι η πάγια θέση της Χρυσής Αυγής: Κανένας συμβιβασμός για την Μακεδονία μας!
Διαβάστε επίσης: ΠΡΟΔΟΣΙΑ: Δίνει «Μακεδονία του Βαρδάρη» στους σκοπιανούς ο Κοτζιάς με συναίνεση της Νέας Δημοκρατίας!