Τρίτη 29 Αυγούστου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 29 Αυγούστου 2017

Τελευταία προβάλλονται διάφορες ''αντιρατσιστικές'' διαφημίσεις στην τηλεόραση οι οποίες προσπαθούν να παρομοιάσουν τον Έλληνα που πήγε στη Γαλλία (νόμιμα) βάσει της ελεύθερης μετακίνησης πολιτών στην ΕΕ. Στην ουσία με την ταυτότητα όπως προβλέπεται. Πόσο πιο γελοίοι.
Σε παρόμοια άλλη διαφήμιση δείχνει Έλληνα ο οποίος πήγε στην Αμερική, που επίσης πήγαν νόμιμα, κατόπιν εξονυχιστικών ιατρικών εξετάσεων με τους λαθρομετανάστες που κυριολεκτικά εισβάλλουν στην Ελλάδα. Υποτιμούν πλήρως  την νοημοσύνη μας με την αισχρή και παραπλανητική αυτή προπαγάνδα εξισώνοντας τη νόμιμη και συντεταγμένη μετανάστευση, με την αντικατάσταση πληθυσμού που συντελείται σήμερα στην πατρίδα μας και την Ευρώπη γενικότερα.
Χ.Φ.

Οι παρακρατικοί των Σύριζα-Ανέλ ξαναγύρισαν και άρχισαν τα ίδια!

Συνεχόμενες οι αποκαλύψεις που δείχνουν ποιος ενορχήστρωσε την Αραβική Άνοιξη. Ποιος οργάνωσε και εκπαίδευσε τους δολοφόνους του ISIS, ενώ παράλληλα οργανώνει και προωθεί την λαθρομετανάστευση  στην Ελλάδα. Ποιος πυροδότησε τον πόλεμο στην Συρία για τα ενεργειακά κοιτάσματα, ποιοι θέλουν να διχοτομήσουν τη Συρία και να κατασκευάσουν κουρδικό κράτος-δορυφόρο τους στη Μέση Ανατολή. Οι Ισραηλινοί αξιωματικοί-επιτελείς του ISIS που συνελήφθησαν στην Ράκκα  την πρωτεύουσα των τζιχαντιστών, υποχρεώθηκαν να ομολογήσουν πολλά. Το Ισραήλ ενώ έχει ΜΚΟ στην πατρίδα μας που διευκολύνει την είσοδο παρανόμων μεταναστών, έχει κατασκευάσει ένα γιγαντιαίο φράκτη για να προστατεύσει τον πληθυσμό του να παραμείνει αμιγής.
Ι.Λ.

Οθωμανική φιέστα με απειλές κατά της Ελλάδας από τον Ερντογάν για το Ματζικέρτ

Μετά από ολόκληρες δεκαετίες διαφθοράς και διάλυσης, έρχεται τώρα ο Μητσοτάκης να μας πει ότι ήγγικεν η ώρα να ασχοληθούνε οι πολιτικοί με τα πραγματικά μας προβλήματα. Δηλαδή από το '74 ασχολούνται με τα επουσιώδη αλλά τώρα την ώρα της εξαθλίωσης θα σοβαρευτούνε. Παπατζής κι αυτός, εξακολουθεί την ανελέητη υποτίμηση της νοημοσύνης μας, με τον πιο αισχρό και βάναυσο τρόπο. Η πτώση του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι αυτοσκοπός και όπως λάχει. Η πτώση του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να συνδυαστεί με την άνοδο της μοναδικής πατριωτικής δυνάμεως, που δεν είναι άλλη από την Χρυσή Αυγή.
Α.Μ.

Μουσουλμάνος φώναζε «Αλλάχ Ακμπάρ» έξω από την Διεύθυνση Αλλοδαπών: Ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα οι κρατούμενοι λαθρομετανάστες!