Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017

Το οικονομικό πρόβλημα της χώρας είναι πρώτιστα πρόβλημα ρευστότητας. Έχουμε προϊόντα, έχουμε υπηρεσίες (ό,τι τέλος πάντων έχουμε), αλλά δεν μπορούμε να τα ανταλλάξουμε Ακόμα και κοινώς αναγνωρισμένο και κοινώς αποδεκτό εθνικό νόμισμα  να είχαμε, θα μπορούσαμε επιτέλους να συναλλαχθούμε.  
Χωρίς συναλλαγές, δεν κινείται η αγορά και επομένως, όσο περιμένουμε ανάπτυξη χωρίς χρήμα στην αγορά, μόνο ανόητοι μπορούμε να χαρακτηριστούμε.Ακόμα και αυτά τα ελάχιστα ευρώ που έρχονται στα χέρια μας, ήδη έχει σχεδιαστεί να φύγουν για φόρους, ασφαλιστικές. εισφορές, χαράτσια κ.λ.π.
Εντάξει κρατικοδίαιτοι σιτιζόμενοι από τους φόρους μας συστημικοί οικονομολόγοι της συμφοράς. Χρυσή Αυγή για κοινωνική εξισορρόπηση αποκατάσταση.
Ν.Γ.

Η Χρυσή Αυγή τίμησε την μνήμη του Ιεραπόστολου του Έθνους μας, Άγιου Κοσμά του Αιτωλού - Φωτογραφίες

67 χρόνια από τη νίκη του Ελληνικού Εθνικού Στρατού επί των κομμουνιστο-συμμοριτών στα πεδία των μαχών στο Γράμμο και στο Βίτσι. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, τιμούμε τη μνήμη των πεσόντων ηρώων του Ελληνικού Στρατού στις μάχες του 1949, οι οποίοι πέρασαν στην Αθανασία σώζοντας την Ελλάδα από της συμμορίες του ΕΛΑΣ. Δυστυχώς ο αγώνας τους δεν δικαιώθηκε εξαιτίας της μασονοδεξιάς που με τα πεπραγμένα της δικαίωσε ηθικά τους θύτες επιβάλλοντας με μονόπλευρη λήθη, τιμώντας στην ουσία τους σφαγείς των Ελλήνων. Τον αγώνα αυτό συνεχίζουν σήμερα οι Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής οι οποίοι οραματίζονται  Εθνική Ανεξαρτησία και μια Ελλάδα στην οποία τις αποφάσεις θα λαμβάνουν οι Έλληνες  και όχι η διεθνιστική ξενοκρατία που κυβερνά στην ουσία σήμερα.
Α.Ι.

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. για τζιχαντιστές: Υπό παρακολούθηση ύποπτοι στα hot spot και ιμάμηδες σε όλη την Ελλάδα

Υποσχέθηκε 751 ευρώ κατώτερο μισθό κλέβοντας την ψήφο των Ελλήνων αναρριχόμενος έτσι στην εξουσία.  Γέμισε το δημόσιο με φιλαράκια του που αμείβονται με 2 και 3 χιλιάρικα και ευνόησε τις προσλήψεις των Ελλήνων με 230 ευρώ τον μήνα. Πως θα ζήσουν ;πως θα κάνουν οικογένεια; Αν δεν είναι αυτό το μνημονιακό καθεστώς ξενοκρατίας και κλεπτοκρατίας ποιο είναι; Οι του καθεστώτος ζουν πλουσιοπάροχα και οι «άλλοι» αυτοί που δεν είναι του κόμματος, πεινούν και ζουν στην ανέχεια. Έργα του καπιταλισμού και του κομμουνισμού με ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα. Μόνο ο Λαϊκός Εθνικισμός της Χρυσής Αυγής μπορεί να δώσει λύση στα οικονομικά προβλήματα της Ελλάδας, καταγγέλλοντας το παράνομο χρέος φέρνοντας την ελπίδα στους Έλληνες.
Χ.Φ.