Κυριακή 13 Αυγούστου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 13 Αυγούστου 2017

Αγαπητοί φίλοι της Χρυσής Αυγής, σε μια εποχή που μαρξιστές και νεοφιλελεύθεροι από κοινού στρέφονται κατά της Πατρίδας μας, της Θρησκείας μας και του θεσμού της Οικογένειας, είστε οι μοναδικοί οι οποίοι κρατάτε Θερμοπύλες, αγωνιζόμενοι για την διατήρηση των αξιών και των ιδανικών με τα οποία μεγαλώσαμε και γαλουχηθήκαμε. Είστε η τελευταία ελπίδα του Έθνους μας, ο Θεός να σας φυλάει.
Συν/χης (ΠΖ) Ε.Α , Αθήναι


Κεραυνοί Εθνικού Ιεράρχη Αμβόσιου για τον βόθρο της βουλής και τον υφυπουργό με τις σαγιονάρες

21 χρόνια πέρασαν από την ημέρα εκείνη που είδαμε σε ζωντανή μετάδοση τους τούρκους να «μοιράζουν» τον «πολιτισμό» τους σε ένα παληκάρι, τον Τάσο Ισαάκ που διαδήλωνε για την ελευθερία της Πατρίδος του. Σήμερα πληρώνουμε τουρκικά σήριαλ και χτίζουμε τζαμιά. Περνάει από το μυαλό μας ότι δεν αντιδρούμε στην επέλαση των οθωμανών. Ας αναλογιστούμε την δική μας ευθύνη. Εκείνος το χρέος του το έκανε και με το παραπάνω. Έδωσε την ζωή του για την Πατρίδα. Αθάνατος!
Χ.Φ.

Η συνωμοσία της σιωπής απέναντι στην Χρυσή Αυγή

Είμαστε μια παρέα μαθητών της Β'Λυκείου από την Κατερίνη. Με αγωνία παρακολουθούμε όλη την προσπάθεια αφελληνισμού των σχολείων μας από τους κομμουνιστές που μας κυβερνούν. Κάνουν τεράστιο λάθος, αν νομίζουν ότι αδιαμαρτύρητα θα δεχθούμε να έχουμε λαθρομετανάστες συμμαθητές, σχολεία χωρίς σημαία, εθνικό ύμνο και προσευχή. Για μια ακόμη φορά οι προδότες του έθνους θα βρουν απέναντί τους την ελληνική νεολαία! Συγχαρητήρια για τον αγώνα σας.
Π.Μ.
Μία οφειλόμενη απάντηση στον «ιππότη της τιμής»