Τρίτη 1 Αυγούστου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 1 Αυγούστου 2017

Αποτελεί τεράστια πρόκληση για τον Ελληνικό λαό που πένεται και αυτοκτονεί η δήλωση του Γιάννη Μουζάλα, του υπαλλήλου του Σόρος ότι θα καταργήσει τα συσσίτια και πλέον θα δίνει μετρητά στους λαθρομετανάστες. Μετρητά όχι από τα Ταμεία του ΣΥΡΙΖΑ και φυσικά όχι από την τσέπη του. Μετρητά από τον ΕΝΦΙΑ που θα καταργούσε ο Τσίπρας, μετρητά από το φόρο εισοδήματος και τις εισφορές αλληλεγγύης.
Όταν η Χρυσή Αυγή διοργάνωνε τα συσσίτια για τους Έλληνες η κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου, ο Τσίπρας και ο Καμμένος σαν αντιπολίτευση και ο Δήμαρχος Αθηναίων Καμίνης, έστελναν με Εισαγγελική εντολή την Αστυνομία να διακόψει την διανομή τροφίμων. Πόσο μίσος έχει ολόκληρο το κλεπτοκρατικό τόξο για τους Έλληνες το βλέπουμε πιά καθαρά. Ακόμα και τους σεισμοπαθείς της Κω εκδικείται ο Καμμένος επειδή πέρυσι τον γιούχαραν που γέμισε το νησί με λαθrομετανάστες. Αφήνει τους Έλληνες σεισμοπαθείς να κοιμούνται στην ύπαιθρο όπου μάλιστα την περασμένη εβδομάδα έβρεξε και έχει σε σκηνές που παραχώρησε ο Ελληνικός Στρατός και με όλες τις ανέσεις τους ισλαμιστές παράνομους μετανάστες. Έχει αποδειχθεί πιά ότι μόνο η Χρυσή Αυγή είναι με τους Έλληνες πολίτες. Για την χώρα και την ύπαρξή μας ως Έθνος θα ψηφίζω μόνο τη Χρυσή Αυγή.
Με Τιμή Γιάννης Π., Θησείο, Αθήνα

«Προσφυγάκι» σκόρπισε τον τρόμο σε ντισκοτέκ της Γερμανίας... Δεύτερο περιστατικό μέσα σε λίγες μέρες

Η μισή οργανική δύναμη της Αστυνομίας είναι διατεθειμένη στους "επίσημους" και "ημιεπίσημους". Το σπίτι του Φλαμπουράρη το κάψανε πάλι οι συγγενείς του, παρ΄ ότι τον φυλάνε ογδόντα (!) πολύτιμοι Αστυνομικοί, που θα μπορούσαν με την παρουσία τους στις ευπαθείς γειτονιές της Αθήνας να ανακούφιζαν τους πολίτες και να τους προστάτευαν από όλα αυτά τα κουμάσια που κυκλοφορούν και παρανομούν ανεμπόδιστα. Η Ασφάλεια, η Τάξη και η προστασία των πολιτών είναι στις μέρες μας σε δεύτερη μοίρα...
Α.Μ.

Ποιον εξυπηρετούν οι “αποκαλύψεις” Βαρουφάκη; Μήπως τον Mr. Tsipra;

Διαβάζω ότι σύμφωνα με απόφαση του υπουργείου Υγείας οι γυναίκες στα μαιευτήρια που δεν επιθυμούν να θηλάσουν τα νεογνά τους θα οφείλουν να υποστούν μία "κατήχηση" για τα οφέλη του μητρικού θηλασμού. Εξαιρετική ενέργεια θα πρόσθετα,αλλά δεν πρέπει να μείνουμε μόνο σε αυτό. Το επόμενο βήμα θα είναι πριν κάνει μια γυναίκα έκτρωση να πρέπει να γίνει μία άλλου είδους "κατήχηση" για την ιερότητα της ζωής και την αποστολή της μητρότητας. Να καταλάβουν επιτέλους οι "φεμινίστριες" ότι δεν είναι δικαίωμά τους να κάνουν μία δολοφονία. Αν θέλεις να το ορίζεις μπορεί κάλλιστα να χρησιμοποιήσεις έναν από τους πολλούς  τρόπους αντισύλληψης. Να σταματήσει ο χλευασμός της οικογένειας και να αρχίσει η δημιουργία συνειδήσεων από το δημοτικό ακόμη διαμορφώνοντας υγιή μυαλά και προσωπικότητες. Ο έρωτας, το πιο όμορφο συναίσθημα που μπορεί να νιώσει ένας άνθρωπος, μπορεί να καταλήξει σε μία συνειδητή δολοφονία ενός πλήρους διαμορφωμένου ατόμου. 380 χιλιάδες εκτρώσεις κάθε χρόνο γίνονται στην Πατρίδα μας. Οι νόμιμες. Αν υπολογίσουμε και τις κρυφές - παράνομες μιλάμε για μισό εκατομμύριο αγέννητα Ελληνόπουλα. Σε μία 10ετία θα είχαμε αύξηση πληθυσμού 5 εκατομμυρίων. Ίσως και να ήταν λιγότερες, αν το ανθελληνικό κράτος των μνημονίων δεν θεωρούσε τα παιδία ως τεκμήρια διαβίωσης. Το 'Έθνος χρειάζεται τις μητέρες, χρειάζεται τον πυλώνα της οικογένειας, χρειάζεται την ίδια την οικογένεια που μας κρατούσε, μας κρατά και θα συνεχίσει να μας κρατά ενωμένους σαν φυλή, σαν λαό, σαν 'Έθνος.
Π. Ξ.

Η Ελένη Ζαρούλια ξεσκεπάζει τα ψέμματα των ΑΝΕΛ για την δήθεν ασφάλεια που υπάρχει στην χώρα - ΒΙΝΤΕΟ