Κυριακή 23 Ιουλίου 2017

Κάτω τα χέρια σας από την Ελλάδα μας

Κοίταξε γύρω σου και με το χέρι στην καρδιά αναρωτήσου εάν αυτό που βλέπεις θυμίζει κάτι από Ελλάδα…Εάν η απάντηση είναι αρνητική, τότε έχουμε πολλά να πούμε και περισσότερα να κάνουμε.
Έχουμε όλοι μας ευθύνη για την κατάσταση που βρίσκεται σήμερα η Πατρίδα μας. Όχι, δεν δημιούργησες εσύ αυτή την παρακμή, αλλά την ανέχτηκες ως έναν βαθμό.

Η πολιτική διαφθορά που «άνθισε» στην Ελλάδα τις τελευταίες δεκαετίες, δεν υπήρξε πουθενά στην Ευρώπη. Σήμερα αγωνιάς για τις συντάξεις, τον κατώτατο μισθό, τους φόρους. Εμείς Πατριώτη λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Σήμερα οι εχθροί του Ελληνισμού, παίζουν με την ζωή σου. Αύριο θα βάλουν στο παιχνίδι τους, την ίδια την Εθνική μας Ελευθερία.

Επί της ουσίας, έχει καταργηθεί το Σύνταγμα, στην θέση του υπάρχει το Μνημόνιο. Οι νόμοι που ψηφίζονται στην βουλή, έρχονται από τα διευθυντήρια των Βρυξελλών και οι ξένοι «οίκοι αξιολόγησης» καθορίζουν την οικονομία. Την θέλουν σε κατάσταση κρίσης για να μας ελέγχουν.
Στα Εθνικά μας θέματα κυριαρχεί η απόλυτη αποσύνθεση: Η Τουρκία απειλεί με νέο Αττίλα την Κύπρο μας, πράκτορες της Άγκυρας λειτουργούν αποσχιστικά στην Θράκη μας και οι πολιτικάντηδες ετοιμάζονται να ξεπουλήσουν το όνομα της Μακεδονίας μας στους σκοπιανούς. Οι «σύμμαχοί» μας, στα πλαίσια του περίφημου ΝΑΤΟ, τηρούν γραμμές των ίσων αποστάσεων εις βάρος των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων.
Στους δρόμους επικρατεί ο νόμος της ζούγκλας. Την ίδια στιγμή που εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες εισβάλουν διά ξηράς ή θαλάσσης, παραπάνω από μισό εκατομμύριο ελληνόπουλα εγκατέλειψαν – ίσως και οριστικά – την Ελλάδα. Ένα οργανωμένο σχέδιο αντικατάστασης πληθυσμού βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.
Μέσα σε αυτό τον επιθανάτιο ρόγχο, ασθμαίνει ένας λαός παραδομένος, χωρίς όραμα, χωρίς ελπίδα. Ζωντανοί – νεκροί στο κυνήγι της επιβίωσης. Να ξέρεις ότι έτσι ακριβώς θέλουν να είμαστε οι παγκόσμιοι κυρίαρχοι: Φοβισμένοι και υποταγμένοι.
Κοίταξε καλύτερα γύρω σου Πατριώτη. Θα δεις ότι υπάρχουν και κάποιοι που δεν τους φοβούνται. Θα δεις ότι υπάρχουν ακόμα ανυπότακτοι ΕΛΛΗΝΕΣ που θέλουν και μπορούν να πάρουν την Πατρίδα τους πίσω. Θα δεις ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει όσο υπάρχουν νέα παιδιά με ιδανικά, που κρατάνε ψηλά τα Εθνικά μας Λάβαρα.
Είμαστε Εμείς Οι Χρυσαυγίτες. Εκείνοι που δεν θα συμβιβαστούν ποτέ με την παρακμή, εκείνοι που αγωνίζονται εναντίον όλων. Ερχόμαστε από τα βάθη των αιώνων και μαζί θα κρατήσουμε όρθια την Πατρίδα. Ενωμένοι, με την Νεολαία μας μπροστά, να διεκδικήσουμε το μέλλον μας και να φωνάξουμε προς τους ανθέλληνες εξουσιαστές: «ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ».