Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

Πολύ σωστή η δήλωση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής ότι οι πολιτικάντηδες έχουν μετατρέψει την Ελλάδα στο τελευταίο σοβιέτ της Ευρώπης. Για να μην ξεχνιόμαστε, συμπληρώθηκαν δύο χρόνια από την μεγαλύτερη μεταπολιτευτική αλητεία. Δύο χρόνια από την ημέρα που ο ελληνικός λαός αποφάσισε να κάνει το πρώτο μεγάλο βήμα, όμως η βούληση του βρέθηκε στον κάλαθο των αχρήστων εν μία νυκτί.
 Κι όμως εκείνη την νύχτα που το παραμυθάκι με αυτούς του χαβαλέδες έπρεπε να τελειώσει μια για πάντα, δεν τελείωσε. Υπάρχουν κάποιοι που δεν έχουν κοντή μνήμη. Κάποιοι που δεν έχουν διψήφιο IQ και κάποιοι που δεν είναι κοπρίτες του δημοσίου. Η Χρυσή Αυγή συνεχίζει τον αγώνα υπέρ των Ελλήνων ενάντια στη δουλεία των τόκων, συνεχίζοντας την συνέπεια λόγων και έργων.
Α.Θ


Στην παλιά σοβιετία, ατομικές και δημόσιες περιουσίες ανήκαν ουσιαστικά στο κράτος υπέρ του προλεταριάτου, δηλαδή τα μέλη του κόμματος που παρασιτούσαν σε βάρος των υπολοίπων πολιτών. Στη σύγχρονη ελληνική σοβιετία, ατομικές και δημόσιες περιουσίες ανήκουν μεν στο κράτος αλλά ουσιαστικά στους δανειστές. Και τότε κυβερνούσε αριστερό κόμμα ως οιονεί αντιπρόσωπος του προλεταριάτου και σήμερα κυβερνά αριστερό κόμμα ως αντιπρόσωπος των δανειστών. Σαφώς, δεν είναι μόνο το αριστερό κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Και όλα τα υπόλοιπα κρατικοδίαιτα κόμματα, ως αντιπρόσωποι των δανειστών λειτουργούν. Σε τίποτα δεν διαφέρει η ΝΔ από το ΣΥΡΙΖΑ, σε τίποτα απολύτως.
Ν.Γ.

Μόνο με "πολυτεχνεία" κρατιέται η αριστερά και με μύθους περί λαϊκών αγώνων κρύβοντας έτσι το ποινικό μητρώο της. Κάπως έτσι προέκυψε και το «μνημείο πεσόντων» της  ΕΡΤ. Ανύπαρκτοι εχθροί μέσα σε ένα ασανσέρ. Το αστείο είναι ότι σε 20 χρόνια από τώρα θα είναι μέσα στα σχολικά βιβλία σαν αληθινό γεγονός και θα καθιερωθεί σαν εθνική επέτειος. Άντε τώρα εμείς να εξηγούμε στην αυριανή νεολαία την πραγματικότητα, μιας και έχουν επιβάλλει μια «ομερτά» στην οποία συμμετέχει όλο το δημοκρατικό τόξο, με αποτέλεσμα πολλοί Έλληνες να αγνοούν εγκλήματα όπως το παιδομάζωμα που έκανε το κκε, καθώς και τους εκατοντάδες τόπους μαρτυρίου των  Ελλήνων τόσο τον Δεκέμβριο του 44 όσο και με το συμμοριτοπόλεμο καθώς και τις εθνικές μειοδοσίες, με την παραχώρηση ελληνικών  εδαφών (Μακεδονία – Θράκη) ακρωτηριάζοντας έτσι τον εθνικό κορμό. Μόνο η Χρυσή Αυγή ξεμπροστιάζει το κόμμα του αίματος και της προδοσίας και για αυτό δέχεται λυσσαλέο πόλεμο, τόσο από την αριστερά αλλά και από τους δεξιούς συνοδοιπόρους της.
Κ.Δ.