Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

Είμαι 18 χρονών και μόλις τελείωσα με τις πανελλαδικές εξετάσεις. Τώρα που ξεκινάω τον αγώνα για τις σπουδές μου όπως και όλα τα παιδιά της ηλικίας μου, περίμενα λίγη υποστήριξη από το κράτος. Όμως αυτό είναι παντελώς αδιάφορο. Έτσι η βοήθεια πρέπει να έρθει από το σπίτι, και με την βοήθεια αναφέρομαι στην οικονομική προσφορά. Αλλά πώς να ζητήσω βοήθεια από το σπίτι,όταν ότι λεφτά είχαν οι γονείς μου τα πήρε η εφορία λόγω χρέους;
Θα μου πείτε ωστόσο "γιατί είχαν αφήσει χρέος και δεν εξόφλησαν τις οφειλές τους". Η απάντηση είναι απλή. Γιατί εκτός από όλα τα έξοδα για τα φροντιστήρια της τρίτης λυκείου (αφού το δημόσιο λύκειο δεν κάνει καθόλου δουλειά), οι φόροι, το ρεύμα, τα χαράτσια και πολλά άλλα είναι σε συνολικό ποσό περισσότερα από το εισόδημα τους.
Πώς είναι δυνατόν να ανταπεξέλθουν; Γιατί να πληρώνουν τόσα και άλλα τόσα;, γιατί η εφορία να παίρνει χρήματα χωρίς να ρωτάει; Γιατί όλα τα λεφτά που έχουν "φάει" μερικοί "ξύπνιοι" δεν έχουν επιστραφεί και τα πληρώνει ο κόσμος; Το κράτος μας έχει αγανακτήσει. Η μία κυβέρνηση μετά την άλλη λέει σε όλα ναι λες και οι Έλληνες μπορούν να πληρώνουν όσα απαιτούν οι Ευρωπαίοι. Πρέπει επιτέλους να σταματήσει αυτό, διότι δεν αργούν να έρθουν τα χρόνια μεγάλης φτώχειας τα οποία δεν είμαστε αναγκασμένοι να περάσουμε και δεν θέλουμε να περάσουμε. Δεν ξέρω σε ποιον να απευθυνθώ και νομίζω πως το μοναδικό πολιτικό κόμμα που θα ενδιαφερθεί είστε εσείς.
Π.Τ. 

Χωρίς τον ΕΝΦΙΑ και τα λοιπά χαράτσια που μας έχουν φορτώσει στις πλάτες μας, το σύστημά τους θα κατέρρεε. Με λίγα λόγια τα σπίτια μας στηρίζουν το σύστημα. Ακίνητα που αγοράστηκαν με τους κόπους μιας ζωής και που αυτοί τεχνηέντως απαξίωσαν την αξία τους, βγαίνουν στο σφυρί στη μισή τιμή ή ακόμη και στο 1/3 της αξίας τους μόνο και μόνο για να πληρωθούν τα χαράτσια που δίνουν ζωή στη σαπίλα και τη διαφθορά. Μόνη επιλογή των Ελλήνων η Χρυσή Αυγή, ώστε να αποκτήσουμε κυριότητα στην περιουσία μας και κατά κύριο λόγο στις ζωές μας.
Ν.Γ.
Όπως δήλωσε ο Αβραμόπουλος, υπεύθυνος για την αντικατάσταση των Ελλήνων με λαθρομετανάστες, «30.000 πρόσφυγες σε σπίτια, μέχρι το τέλος του 2017.  Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε χθες νέα σειρά έργων στήριξης έκτακτης ανάγκης για τους πρόσφυγες στην Ελλάδα. Σε αυτό το πλαίσιο παρουσιάστηκε το «πρόγραμμα στήριξης έκτακτης ανάγκης για την ένταξη και τη στέγαση» (ESTIA), μέσω του οποίου παρέχεται βοήθεια στους πρόσφυγες και στις οικογένειές τους για την ενοικίαση καταλυμάτων στις αστικές περιοχές, καθώς και χρηματική βοήθεια.» Και εσύ δυστυχισμένε  Έλληνα, μείνε άνεργος, ζήσε με το φόβο μήπως σου κατάσχουν το σπίτι για άδικους και παράνομους φόρους, δούλευε σαν σκλάβος  για 480 ευρώ το μήνα, για να βλέπεις ότι σχεδόν τα ίδια λαμβάνουν ανά μήνα, οι νέοι έποικοι  χωρίς να κάνουν απολύτως τίποτα. Μόνο οι Εθνικιστές της Χρυσής Αυγή μπορούν να ανατρέψουν τη διαφαινόμενη διάλυση της πατρίδας.
Χ.Ι.