Κυριακή 30 Ιουλίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 30 Ιουλίου 2017

Μέχρι σήμερα όλοι ξέραμε από τη μυθολογία τη θεά Εστία, τη θεά που προστάτευε το σπίτι, την οικογένεια και το κράτος. Ήταν τόσο σημαντική θεότητα που την λάτρευαν οι πρόγονοι μας σε όλους τους ναούς. Λόγω ΣΥΡΙΖΑ και από σήμερα αυτό αλλάζει, ασφαλώς και με τη σύμπραξη και αποδοχή της Νδ που δεν έχει καμιά διαφορά στη πολιτική του λαθρομεταναστευτικού. Το πολυδιαφημισμένο πρόγραμμα "Εστία" αφορά την παροχή σε πάνω από 40.000 λαθρομετανάστες ενοικίου για 1 έτος και προπληρωμένες κάρτες.
Έτσι η θεά της αρχαιότητας μετατρέπεται σε "καλή νεράιδα των λαθρομεταναστών", οι οποίοι προκλητικά ζουν παρασιτικά σε βάρος των Ελλήνων και προκαλούν με τις παροχές που οι ίδιοι θεωρούν αυτονόητο να τους παρέχουμε. Ας κοιτάξουμε όλοι να κάνουμε την αυτοκριτική μας για τα 1,3 δισ. που θα στερηθούν οι εξαθλιωμένοι Έλληνες που μένουν άστεγοι και χωρίς τροφή. Άμεση απέλαση των λαθρομεταναστών, διασφάλιση των συνόρων από τις Ε.Δ. όπως προτείνει η Χρυσή Αυγή.
Α.Π.

Νέα σκληρά μέτρα από την κυβέρνηση Σύριζα-Ανέλ για να μειωθούν οι δαπάνες της Υγείας

Αγαπητοί συναγωνιστές. Το δυστύχημα είναι να είσαι Εθνικιστής και να κατοικείς στο γκέτο των Εξαρχείων. Το αυτόνομο αναρχοκρατίδιο των Εξαρχείων επί ημερών ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έχει γίνει κυριολεκτικά άβατο. H Ελληνική Αστυνομία παρακολουθεί από απόσταση τις καταστροφές με σαφή εντολή από τον ανίκανο Τόσκα να μην επεμβαίνει. Ομάδες αναρχικών συλλογικοτήτων κάθε Παρασκευή και Σάββατο καίνε ανενόχλητοι αυτοκίνητα και λεηλατούν καταστήματα γύρω από την πλατεία των Εξαρχείων. Το Πολυτεχνείο έχει ορθάνοιχτη την πόρτα του για τα πάρτι των αντεξουσιαστών και για να βρίσκουν καταφύγιο σε αυτό οι αλλοδαποί έμποροι παράνομου καπνού και ναρκωτικών. Ειδικά για τους παράνομους μετανάστες που πουλάνε καπνό στην οδό Στουρνάρα οι αντεξουσιαστές έχουν διακόψει επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ και της Ασφάλειας στην προσπάθειά τους να τους απελευθερώσουν, κάτι απόλυτα φυσιολογικό αφού μοιράζονται από κοινού τα κέρδη. Για προβλήματα που έχουν ένοικοι των πολυκατοικιών στα Εξάρχεια με Εταιρείες κοινοχρήστων και ιδιοκτήτες διαμερισμάτων, καταφεύγουν στους αντεξουσιαστές οι οποίοι και τα επιλύνουν αντικαθιστώντας την Νομική Αρχή και πάντα επί πληρωμή. Στα Εξάρχεια το επίσημο Ελληνικό κράτος δεν υπάρχει! O θεσμός του Αστυνομικού της γειτονιάς που λέει ότι θα επαναφέρει ο Τόσκας έχει αντικατασταθεί από τον θεσμό του αναρχικού της γειτονιάς. Βούληση για να καθαριστούν τα Εξάρχεια και να επιστρέψει η κανονικότητα σε όλη την περιοχή θα έχει μόνο μια κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής, που σέβεται απόλυτα το ρόλο των Σωμάτων Ασφαλείας, την ιδιωτική περιουσία και προπαντός την ζωή των Ελλήνων πολιτών.
Με Τιμή Μαρίνα Π. Εξάρχεια, Αθήνα

24 Ιουλίου: Το κατεστημένο εορτάζει την παρακμή της Πατρίδας μας - Εμείς δεν γιορτάζουμε!

Ο Μαντέλης είναι ένα ακόμη μέλος της εγκληματικής οργάνωσης ΠΑΣΟΚ που καταδικάζεται για μίζες (αυτή με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου έχει παραγραφεί). Κατά τα άλλα ο Σημίτης ως αρχηγός του κόμματος δεν ήξερε τίποτα, όπως δεν ήξερε για τον Τσοχατζόπουλο και τους άλλους. Να ποια είναι η εγκληματική οργάνωση του κοινοβουλίου που πρέπει να μπει φυλακή. Εμπεριέχουν μέγιστο θράσος οι πολιτικοί επίγονοι του κλεφτοπασόκ, να κουνάνε το δάχτυλο και να δηλώνουν παρόντες στις πολιτικές εξελίξεις αντί να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη για να λογοδοτήσουν για τα τότε και τα σημερινά τους αδικήματα.
Ν.Γ.
«Ναζιστικά» σύμβολα στην φυλλάδα των συντακτών! Ποιος πληρώνει τα έξοδα για την έκδοση «προσφυγικών» εντύπων;