Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017

Είναι πραγματικά θλιβερή η διαπίστωση ότι η Ελλάδα είναι  η χώρα με τον πρώτο εμπορικό στόλο στον κόσμο, αλλά δεν έχει ναυπηγείο. Είμαστε ίσως ο μεγαλύτερος αναλογικά αγοραστής όπλων, αλλά σε λίγα χρόνια  δεν θα  φτιάχνουμε ούτε σφαίρα μιας και η ΕΕ απαιτεί να κλείσουν τα εδώ καλυκοποιεία.
 Είμαστε μια χώρα που κολυμπά σε μια τεράστια θάλασσα πετρελαίου, φυσικού αερίου και διαφόρων ορυκτών, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε μόνοι μας μια γεώτρηση ούτε μια εξόρυξη, ούτε καν έρευνα διότι το πολιτικό κατεστημένο δεν τολμά ούτε να ανακηρύξει  ΑΟΖ. Είμαστε μια χώρα με αυξημένη κατά κεφαλή επιστημονική κατάρτιση, αλλά δεν μπορούμε να φτιάξουμε ούτε ένα τσίπ ή λειτουργικό. Αλλά τι περιμένουμε από ανθρώπους που ψηφίζουν κυβερνήσεις με αυτοσκοπό το βόλεμα στο δημόσιο και μια εξουσία που βασίζεται στην εκλογική πελατεία και στο εύκολο οικονομικό ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας για ψίχουλα, προκειμένου οι άρχουσες ελίτ να έχουν πλούσιο εισόδημα.
Ν.Γ.

Συνέντευξη Ελένης Ζαρούλια στο Radio1d.gr για την πολιτική επικαιρότητα - ΒΙΝΤΕΟ

Όταν δίνεις σε έναν κλόουν εξουσία, δεν φταίει αυτός αν κάνει αυτά που ξέρει να κάνει ένας κλόουν. Σαν τον Τσίπρα ένα πράμα... Λίγος άνθρωπος σε μεγάλες περιστάσεις. Αυτοί όμως που θα έχουν πάντοτε την περιφρόνησή μου, είναι κάτι διανοούμενοι και γραφιάδες, που μας καθησύχαζαν ότι αυτοί ξέρουν, δεν επρόκειτο να γίνει τίποτα και μας κατηγορούσαν, εμάς που βλέπαμε το χορογραφημένο σχέδιο να εκτελείται επί μήνες, ότι είμαστε εμπαθείς και φανατικοί. Τώρα αυτοί σχολιάζουν με απέχθεια κατόπιν εορτής. Αλλά αυτοί ήταν που όφειλαν να ξέρουν και να προειδοποιήσουν, όχι εμείς που δεν είμαστε παρά ανήσυχοι πολίτες. Λίγοι και αυτοί σε μεγάλες περιστάσεις.
Γ.Π.

Αποκάλυψη: Αργομισθία 3000 ευρώ τον μήνα για την κολλητή του Σαμαρά, Παναγιωταρέα - ΒΙΝΤΕΟ

Από το 1974 και εντεύθεν ο μήνας Ιούλιος θεωρείται ως μήνας των προδοσιών μιας και για να επιστρέψει το καθεστώς των παλαιοκομματικών πολιτικών, το έπραξε θυσιάζοντας την Ελληνική Κύπρο. Δυστυχώς σε αυτή την προδοσία μετείχαν και στρατιωτικοί και συγκεκριμένα άπασα η ηγεσία των Ε.Δ. Παρά ταύτα οι Έλληνες Αξιωματικοί και οπλίτες που ευρίσκονταν στην Κύπρο, κατάφεραν με τον τιτάνιο αν και άνισο αγώνα τους οι τούρκοι με τις υπέρτερες δυνάμεις τους, να μην μπορέσουν να υπερισχύσουν και μετά βίας να κατέχουν ένα προγεφύρωμα της τάξεως του 1,5% επί της νήσου. Χρειάστηκε η συμβολή της μεταπολίτευσης και του «εθνάρχη» των δεξιών, Καραμανλή του α΄ για να ξεστομίσει το «η Κύπρος κείται  μακράν» φράση – σύνθημα,  για τους τούρκους όπου εξαπέλυσαν τον Αττίλα 2 με αποτέλεσμα την κατάληψη του 40% σχεδόν του νησιού. Στην Κύπρο οι λίγες ψυχές πιστοί στην Πολεμική Αρετή των Ελλήνων «τοῖς κείνων ῥήμασι πειθόμενοι»  έδωσαν τον υπέρ πάντων αγώνα, δίνοντας ότι πιο πολύτιμο διέθεταν στην πατρίδα, την ίδια τους την ζωή. Οι Έλληνες Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής δεν ξεχνούν ποτέ την θυσία των εκλεκτών παιδιών της Πατρίδας, αλλά ούτε και τους προδότες, υποσχόμενοι ότι η αλήθεια θα λάμψει και οι ένοχοι θα πληρώσουν για την προδοσία τους όσα χρόνια και να περάσουν.
Ν.Π.

Παρουσία ΕΛΑΜ και Χρυσής Αυγής στα μνημόσυνα εις μνήμη των πεσόντων του ’74